2777
2789
عنوان

دوست صمیمی

55 بازدید | 8 پست

یک دوست دارم شیش ساله رفیق هستیم و خب رفیق ام خانواده خیلی بدی داره و اذیتش میکنن، و همینطور بخاطر اینکه مهر پدر نداشته داخل یه رابطه سمی هم بود، اینارو گفتم بفهمین چقدر اسیب دیده اس، و تا اینکه یکی دو روز پیش با مشاور صحبت کردم راجبش و همینطور که حرف زدیم ازم راجبش سوال کرد و وقتی جواب دادم و یکم با خودم فکر کردم فهمیدم واقعا هر وقت حالش بد بوده با من تماس میگرفته، هیچوقت بهم زنگ نزده راجب حال من بپرسه یا..هیچوقت حرفامو گوش نمیداد حتی وقتی بهش میگفتم حالم بده، و خانواده اش چندین بار بهم حرف زدن و بد گفتن و گفتن به دختر ما پیام نده ولی خودش دوباره پیام داد، من تا امروز بهش زیاد دقت نکرده بودم ولی الان واقعا حس میکنم ازم سو استفاده شده چون هر وقت حالش بد بود با من تماس میگرفت

و این ۷ ساله ادامه داره یعنی ۷ سال برای حال بدش با من حرف زده نه یکی دو روز حال بد

الان نمیدونم چیکار کنم بهم بگید کات کنم بهتره یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بستگی به طرف مقابل داره خب ،اگه میبینی ذات نداره فقط ناراحتیاش برا توهه تو خوشیاش دگ نیستش و یه ...

ببین واقعا من حتی فحش هم از خانواده اش شنیدم یعنی زنگ زدن و بهم حرف زدن ولی بازم هیچی بهش نگفتم حتی یه بار براش گوشی فرستادم یعنی از لحاظ مالی و احساسی سعی کردم یکمی یهش کمک کنم ولی خب طرف هر بار حالش بد باشه هر هفته هر روز زنگ میزنه ولی اگه نباشه کلا زنگ نمیزنه