2777
2789
عنوان

پسرم کل روز بهم چسبیده و گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 86 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه بره بهتر میشهپیش ثبت نامش نکردی؟

چون نیمه.اولی شوهرم میگه کوچولوعه سال دیگه نمیذارم مدرسه میفرستم مهد

هرچی گفتم عقب میمونه گفت نه

خیلی حساسه باباش

لابد تمام کاراش رو میکنی وابسته هست

دستشویی میره خودش ؟غذا میخوره تنهایی؟ جایی میرید زیادی مواظبشی؟

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
یکی عزیزم

وقتي ٤ سالش بوده مامانش جدا شده؟ واقعا خيلي كوچيك بوده و اون ترس نهادينه شده

يا بايد از يه مشاور تربيتي كمك بگيري يا از chatgpt تا با يه برنامه چند ماهه اعتماد بچه برگرده

درضمن آفرين به شما، خيلي خوشم اومد از ادبياتت، واقعا مادر شدن فقط زاييدن نيست🌼😘

😂😂😂 ده ساله تو این شرایط هستم دلم می خواد سه روز برم اعتکاف بلکه یکی دیگه بچه هام نگه داره ۳ روز ...

بخدا دیشب خواب دیدم شوهرم بچه هامو برده خونه مادرش من با آرامش خوابیدم داشتم حال میکردم بهترین حس دنیا بود ک یهو با سیلی پسر یک سالم توصورتم از خواب پریدم

یکساله اینطوری شده قبلاً نبود دیگه کلافه شدم کلی باهاش بازی میکنم تا تنهاش میذارم دنبالمه

آيا احتمال داره مادرش چيزي گفته؟ آيا توي يك سال گذشته دعوايي چيزي داشتين كه بگي منم ول ميكنم ميرم و بچه شنيده باشه؟

شش سالشه

وااااای من بچم هجده ماهشه اینجوری بهم میچسبه همش به خودم امیذ میدم بزرگتر شه بره دنبال بازیش قد پسر تو بشه بازم بهم بچسبه روانی میشم تیمارستانی میشم یا خودمو میکشم یا اونو خدایا نجاتمون بده

بله مامانشو میبینم هرچند وقت یکبار

آها فکر کنم بیشتر بخاطر جدایی مامان باباش ولی خوبه با شما هم حس راحتی میکنه ببین با چی خوشحال میشه خوشحالش کن حتی شده یه شکلات کاکائو تا بره مهد بهتره میشه ما هم یه فامیل داشتیم اینجوری بود اون دختر شوهرش بود دیگه باهاش صمیمی تر شد الانم شما باهاش صمیمی شو وقتای بیکاری باهم کارتون ببینین تا این دوره هم بگذره بهش همین هدیه های کوچولو و بدین بچس خوشحال میشه

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
خب چه اتفاقی افتاد که اینطوری شد؟.

نمیدونم

باباش همش سرکاره

منم و همین بچه

حس میکنم چون تنهاست اینجوری میکنه

حتی مواقعی که جایی تنها برم اینقدر گریه میکنه که منصرف میشم از رفتن یا با خودم میبرمش

مادر شوهرم میگه تقصیر خودته لوسش کردی

بخدا دیشب خواب دیدم شوهرم بچه هامو برده خونه مادرش من با آرامش خوابیدم داشتم حال میکردم بهترین حس دن ...

😂😂😂 حالا همه این غرها رو می زنیم. ولی طاقت یک روز دوری ازش رو هم نداریم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

2790
2778
2791
2779
2792