2777
2789
عنوان

پسرم کل روز بهم چسبیده و گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 86 پست
باهم بودن پدر مادرشو یادش نیست بخاطر خیانت مامانه جداشدن از اولم دعوا داشتن اصلا زن دلش نبوده نمیدو ...

اين بچه خيلي ميترسه اسي

الان ميبينم رفتارش براي شرايطش و سنش كاملا نرماله

اما قطعا براي شما هم خيلي سخته

مادرش چطور يهو يادش اومد بچه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی گاهی اوقات بهم میگه تو مامان من نیستی فلانی مامان منه هیچوقت هم بهم نگفت مامان

اين حرفاشو جدي نگير، خيلي كوچولوعه و متأسفانه به نظرم مادرش توي گوشش ميخونه

واقعا خاك بر سرش

اومدنش فایده ای نداره فقط حال این بچه بدترمیشه تا میاد به تو عادت کنه اون میاد بازنتونسته به کسی دلب ...

خیلی گفتم نذارید بره پیش مامانش بچه دو هوا میشه ولی چون حضانتش با مامانست شوهرم میترسه لج نکنه بچه رو دوباره بگیره

خیلی گفتم نذارید بره پیش مامانش بچه دو هوا میشه ولی چون حضانتش با مامانست شوهرم میترسه لج نکنه بچه ر ...

عزیزم من روانشناسی خوندم این بچه کلی آسیب داده وقتی بزرگ بشه هزار برابر مشکلاتش بیشتر میشه

محض رضای خدا یه فکری به حالش بکنید گناه داره

لایک نکن😑

عزیزدلم منم بچم همسن بچه شماست میشه راهنماییم کنی چطور میخوای از شیر بگیریش زیاد وابسته شیرته؟؟ در ...

خیلیییی زیاد وابسته شیر گلم خیلی خیلی جوری که روانی شدم عصبی شدم انقدر آستانه صبرم اومده پایین از بس این بچه شیر میخوره شب تا صبح ده بار قشنگ شمردم ده بار صبح تا اخر شب بیش از هزاران بار جرات ندارم دراز بکشم فوری میاد پیرهنمو میزنه بالا من میخوام چسب زخم بزنم روز و کلا قطع کنم اول بعد شب بدم بعد کم کم شب و هم قطع کنم بیدار شد بهش اب بدم اونم نه با شیشیه با لیوان اون عمل مکیدن و از سرش بندازم یه هفته تحمل عذاب گریه میکنم دیگه تموم میشه این پروسه کوفتی و لعنتی شیر دادن

اين بچه خيلي ميترسه اسيالان ميبينم رفتارش براي شرايطش و سنش كاملا نرمالهاما قطعا براي شما هم خيلي سخ ...

نمیدونم ولی نمیذاره نه این بچه آروم بگیره نه من

خیلیییی زیاد وابسته شیر گلم خیلی خیلی جوری که روانی شدم عصبی شدم انقدر آستانه صبرم اومده پایین از بس ...

منم شرایطم دقیقاااا عین خووته بخدا قسم تا دراز میکشم عین زالو میاد سراغم و شب تا صبح هزار بار میخوره ۶۰ کیلو بودم شدم ۴۸ کیلو دندونام داغون شدن ضعف کردم دعا کن بتونم از فردا میخوام قطع کنم شیرشو

منم شرایطم دقیقاااا عین خووته بخدا قسم تا دراز میکشم عین زالو میاد سراغم و شب تا صبح هزار بار میخوره ...

حتما. میتونی من که دیگه از گریه خودشو بکشه بهش نمیدم فقط از فردا شروع کردی قطع کردی بسملا بگو و دیگه یدفعه ای بکن اگه دو روز ندی دوباره بدی کار و خراب میکنی رو نوک سینه هاتم یا رب بزن یا چسب زخم اومد نزدیکت هی اخ اخ و ایش ایش کن بزار نخوره خودش دور میشه ازت

حتما. میتونی من که دیگه از گریه خودشو بکشه بهش نمیدم فقط از فردا شروع کردی قطع کردی بسملا بگو و دیگه ...

دورت بگردم مهربونم برام دعا کن بتونم انشاالله خدا ب شما و نی نی نازنینت هم کمک کنه موفق باشید همیشه من نمیدونم چرا برام خیلی این مرحله سخته

2790
2778
2791
2779
2792