۱۰ ماهه از هم جداییام کارمون تو دادگاه(دعوامون شد گفت وسایلاتو جمع کن برو خونه بابات)بعدشم هر دومون اقدامات قانونی،تا مهریمو گذاشتم اجرا زنگ زد پیام داد بیا پرونده ها رو مختومه کنیم بیا بریم مشهد ولی من قبول نکردم،هر هفته هر چند روز از اینستا یا واتساپ کلیپ احساسی میفرستاد سر صحبتا باز میکرد حرف میزدیم تا شب یلدا به استوری عاشقانه گذاشت به دروغ نوشته خدایا تو این شب از گوشه بیمارستان از خانواده دورم کمکم کن(میدونستم دروغ میگه)منم براش فرستادم چی شده چیزی شده بعد دو ساعت دیدم هیچ آنلاین میشه اما جوابمو نمییده،منم پاک کردم،چند روز بعد دادگاه مهریه بود که رای صادر شد اومد گفت مبارکت باشه مهریتون منم گفتم ممنون،بعد دیدم از اینستا بلاکم کرده پروفایل واتساپو برداشته،چند روز پیشم نفقمو واریز کرد اومد اطلاع داد منم گفتم ممنون،بعدش دیگه خبری نیست استوری میزارم نگا نمیکنه پیام نامیده(راستش نمیخوام زندگیم تموم شده اما نمیخوام غرورمم بشکنم)مهریه هم فقط دادگاهی تشکیل شده هنوز اجرای احکام اینا نرفته،،،بنظرتون دیگه تموم شد؟؟؟؟
زرنگ باش زبون نرم داشته باشه/بکدفعه بگی بیا معذرت که نمیادپیام تبریک میده توام تبریک بگو ابراز دوستد ...
آخه میدونی منو از خونه بیرون کرده بعد رفته ماشینو زده بنام خواهرش بعد فروخته،بعد رفته رو من و پدرم و داداشم شکایت سرقت طلا زده من با این وضع چجوری تبریک روز مرد بگم آخه
نخیر خیلی شیک و خوشگل خواهرش یادش داده اینم اون هم خونه رو من پیاده کرده،چرا دومادمون بازنشست شده بابات زنگ نزده چرا مامانم سرما خورده مامانت زنگ نزده پاشو برو خونه بابات منم گفتم با افتخار میرم،انتظار داشت خونوادم بیفتم به پاس بگم ببخشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهش بگو مهم اینه که ایا منو دوست داری یانه /هم خانواده تو مقصرن هم خانواده مناما وقتی ما همو میخوایم ...
اولویتم خونوادشن،چون بچه آخره همه بهش حس ترس از دست دادن میدن،زندگیمونو سر خونوادش به فنا داد در حالیکه اونا فقط نمایشی میگن دوست داریم در حالیکه یه ذره هم دوسش ندارن،اینم مثل سگ از اونا میترسه،از طرفی چند روز دیگه وکیلم مهریو رو میزاره اجرای احکام آخر ماه هم دادگاه استرداد جهازه،این باید کاری کنه نه من اگه زندگیشو بخواد باید یه کاری کنه وقتی نمیکنه پس نمیخواد دیگه نمیدونم،میره به همه داداش خواهرش داد می نه کسی حق نداره به زن من زنگ بزنه ما تموم کردیم طلاق میگیریم بعد میاد به من پیام میده از خونه دعا پیدا کردم،آخه من کدوم حرفشو باور کنم
مگه دوست نداری برگردی پس باید یه راهی پیدا کنی دیگه
دوست دارم ولی نه به هر قیمتی،ما تو زندگیمون خیلی مشکل داشتیم که همسرم قبول نمیکرد و فقط من اذیت میشدم فک کن من نمیدونستم چند حقوق میگیره چقدر پس انداز داریم به کی قرص داده چقدر پس انداز داریم(من از بقیه میشنیدم که همسرم به داداشش پول قرض داده)رمز گوشی همو نداشتیم،نه میداشت کار کنم نه دانشگاه برم نه کلاس نه باشگاه،اما از صبح تا شب بیرون باشم کاری نداشت خونه تمیز نبود غذا نبود کاری نداشت،خونوادش بی احترامی میکرد خودش خوردم میکرد بعدشم هیچکدوم از این کارا رو کردن نمیگرفت،،،،الان من پایش برا من یعنی بازم همه اینا رو قبول کردم،من میخوام ادامه بدم اما نه به هر قیمتی