2777
2789
عنوان

مامانم میگه رو پای خودت وایستا

80 بازدید | 8 پست

این جمله مامانم درسته ولی در جواب این حرفم گفت که من گله کردم از شوهرم که من محبت کلامی نمی خوام محبت عملی می خوام اینکه میدونه مناسبت ها برام مهمه کادو بگیره اینکه وقتی میبینه سرم شلوغه و درس دارم با اینکه هی میگه دوست داره پیشرفت کنم خودش پاشه یه گوشه خونه رو مرتب کنه اینا محبت هستن ولی به حرف بیا من هزار هزار قربون صدقه برم من الان همکاری میخوام

بعد مامانم اومده میگه درستو بخون انشالله به جایی برسی خودت برای خودت چیزی بگیری حرص این مردا رو هم نخوری

بهش میگم اگه اونجوری باشه که پس شوهر میخوام چیکار؟ اگه بخوام خودم به خودم احترام بدم خودم به خودم عشق بدم چرا باید مسئولیت متاهلی رو به دوش بکشم؟ جدا میشم دیگه اینو گفتم مامانم اومده میگه کفر نگو. الان حرف حق نمیگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ناراحت نمیشیحق با مادرته ادم باید استقلال داشته باشه

من بهش حق میدم بله آدم باید مستقل باشه

ولی نه برای اینکه شوهرت دیگه راحت اصلا بهت اهمیت نده که خوب الان تو فشار درسی پس کمک نکنه

الان تو خودت داری پول درمیاری پس مناسبتا چیزی نگیره

۲۴ سالمه و ۶ ساله متاهلمتو خونه شوهر رفتم دانشگاه و الان شاغلمکاملا با مامانت موافقم

منم خونه شوهر دانشگاه رفتم و شاغلم

و الان دارم برای کنکور ارشد میخونم درد من اینه مامانم میگه مستقل شو که دیگه انتظار از شوهرت نداشته باشی

خوب من ازش انتظار نداشته باشم پس شوهر میخوام چیکار

چه جالب توصیه یک مادرتاشتباه دخترای جوونهمن خودم اشتباه کردم از اول همه کارو خودم انجام دادمو الان ن ...

مستقلی خوبه خیلی هم خوبه

ولی نه برای شوهر

شوهری که میاد دم میزنه من از پیشرفت همسرم خوشحال میشم پس باید تو کارا کمک کنه

شوهری که میدونه مناسبت ها برای خانومش مهمه پس انجام بده

من خودم شاغلم، من اگه خودم بخوام به خودم کادو بدم

خودم زور بزنم سرکار برم ، کنکور ارشد بخونم خونه تمیز کنم به نیاز های جنسیش برسم

مگه بیکارم جوونیمو تو همچین متاهلی بزارم، جدا بشم راحت ترم، راحت پیش رفت می کنم فکرم آزاد تره و دغدغه کمتر دارم