2777
2789

من به نامزدم گفتم فکر میکنم مادرت از من خوشش نمیاد

بعد باعث دعوا و ناراحتی تو خانواده نامزدم شد و نامزدم با مادرش دعوا کرد و..😑

حقیقتا منی که بگید الان پیام به پدر نامزدم بدن سریع جواب میده

دیشب پیام دادم آنلاین هم شده و جوابم رو نمیده 😐

نمیدونم چیکار کنم 😑 به نامزدم هم حقیقتا نمیخوام بگم چون فکر میکنم نامزدم میره این حرف رو به پدرش میگه و

بعد اون موقع بگن من دهن لق بودم و باز دعوا بشه

الان چیکار کنم ؟ زنگ نزنم ؟😑

عسل خانم هستم 🥳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا هنوز نامزد هستین دنبال دعوا هستین

نباید بگین مادرت فلان خواهرت بهمان

هر مشکلی دارین خودتون حلش کنین

تو خونه اونا ناراحتی ایجاد شده

چرا پیام دادین

توقع جواب هم دارین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شما چرا هنوز نامزد هستین دنبال دعوا هستین نباید بگین مادرت فلان خواهرت بهمان هر مشکلی دارین خودتون ح ...

بابا من این حرف رو به نامزدم گفتم

نامزدم رفاه گذاشته کف دست خانوادش

عسل خانم هستم 🥳

بابا من فقط یه کلمه گفتم 😑اون میتونست منو قانع کنه نه اینکه بره بزاره کف دست خانوادش

قطعا نامزدت اشتباه کرده بهش تذکر بده.منم منظورم بود سلیطه بازیتو بزار بعد ازدواج😔😂الان خودتو مظلوم و خانوم نشون بده

آه له له له آه له لاس

قطعا نامزدت اشتباه کرده بهش تذکر بده.منم منظورم بود سلیطه بازیتو بزار بعد ازدواج😔😂الان خودتو مظلوم ...

زنگش نزنم ؟

بخدا من منظوری نداشتم 😑

نه اونها با این حرف با من بدتر بشن؟

عسل خانم هستم 🥳

بابا من این حرف رو به نامزدم گفتم نامزدم رفاه گذاشته کف دست خانوادش

شما اول عاقل و بزرگ بشین بعد ازدواج کنین

معلومه که میره میذاره کف دست خانواده اش

شما پرش میکنی

هر مشکلی دارین با خود اون طرف حلش کنین

مرد خاله زنک بدرد نمیخوره در ضمن

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شما اول عاقل و بزرگ بشین بعد ازدواج کنین معلومه که میره میذاره کف دست خانواده اش شما پرش میکنی هر م ...

من منظوری به خدا نداشتم 😑

خب میتونست منو قانعی کنه نه اینکه بره بگه

عسل خانم هستم 🥳

زنگش نزنم ؟بخدا من منظوری نداشتم 😑نه اونها با این حرف با من بدتر بشن؟

به نامزدت نمیدونم راستش😬ولی وقتی پدرشوهرت جوابتو داد چیزی بروز نده و مثل همیشه باش بعدا خودش شرمنده میشه

آه له له له آه له لاس

من منظوری به خدا نداشتم 😑خب میتونست منو قانعی کنه نه اینکه بره بگه

دیگه این کار و نکنین

همسرتونو بین خودتون و مادرش و خانواده قرار ندین

یبار دو بار پشت شما رو میگیرن

هیچ کس از خانواده اش نمیگذره

حرمتا شکسته میشن

الان پدرشون از شما دل چرکین شدن

اینم نتیجه

احترام خودتونو همیشه حفظ کنین

سنگین محترم باشین

اگر کسی اذیت کرد همونجا جوابشو بدین