2777
2789
عنوان

خانما تو درسای بچه ها کمک میکنید

131 بازدید | 23 پست

تا کلاس چندم باید بهش یاد بدم ، دخترم اصلا درست خون نیست به زور من از ده تا سوال شاید پنج تا شو بخونه ، اینقدر میگم بخون دیگه آخر سردرد و دندون درد میشم از بس عصبی میشم

اگه من بهش چیزی نگم اون سرکلاس یه کلمه هم نمیفهمه گوش نمیده به درس

الان کلاس پنجمه من همین الان ریاضی رو بلد نیستم دیگه سالهای بعد که هیچی

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر بزرگم خیلی مستقل بود از اول ولی کوچیکه رو اره باید مدام بهش بگم بالا سرش باشم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
الان کمکش کن ، بزرگ شد باید معلم براش بگیری

کلاس سوم و چهارم کلاس خصوصی فرستادم ولی هیچ فرقی نکرد درساش ، اصلا دلش نمیخاد درس بخونه

از دوم به بعد نه

بذارش کلاس هنری یا ورزشی اگه خیلی به درس علاقه نداره

همین امسالم رهاش کنی به حال خودش واسه درس خوندن بهتر از سال دیگهس

من ارشد دارم همه درساشونم بلدم تا ازم میپرسن میگم مگه معلمتون درس نداده!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان من تا چهارم پنجم کمک کرد بعدش خودم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بذارش کلاس هنری یا ورزشی اگه خیلی به درس علاقه ندارههمین امسالم رهاش کنی به حال خودش واسه درس خوندن ...

من پارسال خیلی کمکش نکردم که مستقل بشه اینقدر درسش خراب شد ، آخر سال رو زدم به معلمش که قبولش کنه

کلاس سوم و چهارم کلاس خصوصی فرستادم ولی هیچ فرقی نکرد درساش ، اصلا دلش نمیخاد درس بخونه

اگه میدونی درسو ول میکنه ، بفرستش کلاس های هوش مصنوعی ، اگرم باز دوست نداره باید بره سراغ کارهایی مثل مکانیکی و برق کاری

من تا پایه سوم دبستان زیاد وقت گذاشتم

طراحی ،خطاطی ،جزوه نویسی ،مفهومی خواندن

برنامه ریزی همه چیز آموزش دادم

دیگه سال های بعد راحت بودم

الان میخونند میپرسم یک دور

و رفع اشکال

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بذارش کلاس هنری یا ورزشی اگه خیلی به درس علاقه ندارههمین امسالم رهاش کنی به حال خودش واسه درس خوندن ...

ببين بايد يه ديپلمو بگيرن

هرچند ورزشكار هنر مند با هر حرفه ايي وقتي تحصيلات دانشگاهي داشته باشه دنياش و فكرش متمايز ميشه

دخترت خودش بی مسئولیت وبی علاقه اس،من دخترم فقط کلاس اول،پسرمم دومه،امروز تقریبا گذاشتم ب عهده خودش که کم کم مستقل شه،خودش بخوونه