ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس بیخودی خودتو اذیت نکن بدترین رفتارها هم با تو بکنه تو دوباره خام حرفاش میشی اصلا خودت دلت میخواد اذیت بشی فقط اینو هم بگم و بدون با این رفتارهات و قهر کردن و غیره الان چیزی بهت نمیگه اما بعدها که خرش از پل گذشت تموم عقدهای این کارهاتو سرت خالی میکنه و حقت هم هست اینو دقیق یادت باشه یه روزی هم به این حرفم میرسی صبح که هرچی گفتم درست دراومد با یه ببخشیدو غلط کردن فیلم بازی کردن خانوادش فعلا همه چی رو ختم بخیر میکنه تا روزی که خرش از پل بگذره نه راه پس داشته باشی نه راه پیش درضمن دیگران هم نگو مادرش اینطوری کرد عمم اونطوری کرد پدرمادرم اینطوری کردن نه اسم اینارو نگو بگو خودم مقصرم که همش میرم سمتش هرچی بیشتر آزارو اذیت کنه بیشتر میرم سمتش.
یه عمر به خاطر ازدواج فامیلی سوختم انقدر که مراعات همه رو کردم که مثل شما فامیل به هم نریزه.ولی ایکاش همون اول فامیل به هم میریخت ولی چند سال نه خودم نه خانوادم عذاب نمیکشیدیم.نامزد شما به حرف خانوادش با شما نامزد کرده شاید واقعا ازته دل بهتون علاقه نداره مثل خودتون.الانم به خاطر مادرش ادعای پشیمونی میکنه.عزیزم شما هنوز فرصت زندگی دارید این آدم اگر جواهرم باشه به درد شما نمیخوره.
قطعا اگه ببخشیش تکرار میکنه هربار بدتر از دفعه قبل... امتحانش مجانی نیست تاوانش جوونی و انرژی و روح و روانته... من مثل تو هربار اشتباهات همسر سابقمو به خاطر التماس و گریه زاریش بخشیدم و هربار وقیحتر شد.. آخرش بعد ۱۲ سال دارم طلاق میگیرم.. یکبار ساعت ۱۰ شب تو ماشین بحثمون شد وسط خیابون پیادم کرد و رفت منم مثل احمقا با سختی رفتم خونه، ۱۱ شب رسیدم دیدم خوابه، تازه ماشین و نصف خونه مال خودم بود..
حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بیحجابی و بدحجابی میمیرد، و بستگان او را در قبر میگذارند و روی آن زن را با خشت و خاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان میخندند و میگویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک میکرد و به گناه میانداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را میپوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم میشوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم