2777
2789
عنوان

می‌خوام خودکشی کنم نمیتونم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 45 پست
تحصیل کرده ها و آدم حسابی ها تو دانشگاه آزاد رشته های با سوابق نیستن بخدا رفتم کارگری به مشت آدم سطح ...

نه اصلا این طوری که میگی نیست

خیلی از دانشگاه های آزاد اساتیدشون همونایی هستن که دولتی تدریس میکنن

ما دانشگاه غیر انتفاعی داریم تهران که سطح و لولش خیلی بالا تر از خیلی از دانشگاه های دولتی هستش

با این چیزا ذهنت و درگیر نکن

عزیزه من داره راه حل میده بهت چرا عصبی میشی چیزی که زیاده مهارتالان دنیا توی پیج اینستاگرام میگردهپا ...

بابا علاقه ندارم خب

من جایگاه اجتماعی میخوام من اینهمه زحمت کشیدم رفتم کارگری پول کتابام رو جور کردم بعد الان ول کنم برم خیاطی ؟

انگار تو زندگیتون سختی نکشیدین بفهمین چقدر درد داره اینقدر زحمت بکشی تهش با اون دختری که تو سن من رل میزد یکی باشی

واقعا مسخرست اینقدر پی هدفم باشم بعد ولش کنم برم خیاطی

خیاطی وای دیوونه میشم بهش فک میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک نگفتم درس نمیخونم میگم من اون سالها شرایط رو نداشتم کتاب خوب نداشتم بلد نبودم چجوری بخونم تنها ...

خب بمون اصلا ده سال بمون فقط اونی که میخوای قبول شو الان اینهمه دیپلمه تو خونه عاطل و باطل موندن فکر کن توهم یکی از اونایی با این تفاوت که برای خواستت داری تلاش میکنی و درنهایتم بهش میرسی فقط تموم تمرکزتو بذار رو درست تو اگه همین الان روزی ۸ الی ۱۰ ساعت بخونی بری کتابخونه و بچسبی به درست همین کنکوری که در پیشه قبول میشی شک نکن فقط به خودت بگو من باید امسال قبول بشم و براش تلاش میکنم شد شد نشد با قدرت ادامه بده صددرصد کنکور بعدیش قبولی

نه اصلا این طوری که میگی نیستخیلی از دانشگاه های آزاد اساتیدشون همونایی هستن که دولتی تدریس میکننما ...

ن خب همکلاسی ها چی

وقتی تو محیطی باشی که همه تلاش میکنن و هدف دارن رشد میکنی

این دانشگاه های آزاد با سوابق دخترا خاله زنک و دنبال شوهرن کسی از ساعات ها پشت میز نشستن و تلاش کردن برا هدف چیزی نمیفهمه

من نمیتونم با آدمای سطحی کنار بیام

ن خب همکلاسی ها چی وقتی تو محیطی باشی که همه تلاش میکنن و هدف دارن رشد میکنی این دانشگاه های آزاد با ...

تو خودبرتر بینی اصلا به تو ربطی نداره اطرافیانت هدفشون چیه تو باید صدتو برای هدف خودت بذاری چیکار به کار بقیه داری؟

بابا علاقه ندارم خب من جایگاه اجتماعی میخوام من اینهمه زحمت کشیدم رفتم کارگری پول کتابام رو جور کردم ...

ببین دختر خوب

من خودم الان تو رشته خوب و موقعیت داری تحصیل کردم فکر نکنی یه ادم بیسواد اومده نصیحتت کنه

تمام تلاشمم کردم با حرفام بهت انگیزه و روحیه بدم

خودت هم میگی رتبت در حد ۵ هزار میشه پس میتونی پیرا انتخاب رشته کنی و قبول بشی

امیدوارم به چیزی که میخوای برسی بعدا قطعا خیلی از عقایدت تغییر میکنه و دیگه این شکلی حرف نمیزنی

اینارو خواهرانه بهت میگم ولی سعی کن مشکلاتی که برات پیش اومده تا الان تورو عقده ای نکنه بد حرف زدن های امشبت رو هم میزاریم رو حساب اینکه شرایطت سخت بود ناراحتی اما این شیوه برخورد با ادم ها نیست ما طلبی از کسی نداریم

موفق باشی 🩵

تو خودبرتر بینی اصلا به تو ربطی نداره اطرافیانت هدفشون چیه تو باید صدتو برای هدف خودت بذاری چیکار به ...

😂😂

بابا خودم تجربه داشتم رفتم کارگری داغون تر از اونا ندیدم همه خاله زنک باز

گفتم بچه ها من شبا بعد کار زبان میخونم همشون مسخرم کردن

کم کم داشتم شبیهشون میشدم واقعا هر شب پی کافه و کارای سطحی بودن برای اولین بار قلیون کشیدم حالا این بد نبود خوشمزه بود 😂

ولی خب در کل آدمای اطراف روت تاثیر میذارن

دوس نداشتم مثل اونا باشم هر چند هم راه خودم رو میرفتم بازم تاثیر داشتن بالاخره ۸ ساعت باهاشون در ارتباط بودم

😂😂بابا خودم تجربه داشتم رفتم کارگری داغون تر از اونا ندیدم همه خاله زنک بازگفتم بچه ها من شبا بعد ...

تو یه کلاس دست کم ۳۰ تا دانشجو هست با محیط کار خیلی فرق داره تو اونا بلاخره یکی پیدا میشه که با تو ساز باشه.مجبور نیستی با کسی که تایپت نیست رفاقت کنی

یه نگاا به تاپیکت کردم دیدم یک ماه بوده حموم نرفتی میگفتی وقت ندارم باید فوری برم بیام حداقل زیست رو یه مرور بکنم دختر خوب تایمی ک برای نی نی سایت میذاری برو حموم سبک بشی کلا فضای مجازی رو فراموش کن تا به موفقیت برسی

ببین دختر خوب من خودم الان تو رشته خوب و موقعیت داری تحصیل کردم فکر نکنی یه ادم بیسواد اومده نصیحتت ...

من نخواستم کسیو ناراحت کنم ولی خیلی روم فشاره

خیلی برا کنکور زحمت کشیدم خسته شده بودم اومدم تایپیک بزنم شاید خالی بشم دیدم ن بدتر شد

انتظار داشتم بهم راه حل بدن از پس کنکور بر بیام

ولی همه گفتن این همه زحمتی کشیدی هیچی به هیچی ول کن برو خیاطی خیلی درد داره این حرف

خیاطی هم برم ۵ سال نیازه حرفه ای بشم

یعنی ۳۰ سالگی دندونپزشک بشم که جایگاه و حقوق خوب داره یا خیاط که تهش حقوقش و جایگاهش اندازه دندونپزشک نیست

یه نگاا به تاپیکت کردم دیدم یک ماه بوده حموم نرفتی میگفتی وقت ندارم باید فوری برم بیام حداقل زیست رو ...

دیروز رفتم 😂🥲

اوایل واقعا خوب میخوندم الان حس میکنم بازم نمیشه من تله شکست دارم همش میگم نمیشه امسالم

ببین دختر خوب من خودم الان تو رشته خوب و موقعیت داری تحصیل کردم فکر نکنی یه ادم بیسواد اومده نصیحتت ...

ولش کن این بچه نیست که نازشو بکشی

یچیزی توی ذهنش ساخته ولی همون دانشگاه ازادی که میگه خاله زنکن ۵سالی که این خانم پشت کنکور بوده خاله زنک بازی کردن تموم شده رفته

🐋♥️

یه سر صبح ببرو کتابخونه ی شهرت ببین چطوری دارن واسه کنکور تلاش میکنن

من خودم دیدم دختره از مدرسه تعطیل شد یک راست رفت کتابخونه تا۸شب

دندون پزشکی رو راحت بهت نمیدن..

تواین ۵سال سالی یک کتابتو خونده بودی قبول شده بودی

فقط خواستن نیست.

وایسی بقیه رو تخریب کنی کارگرن داغونن خاله زنکن دنبال شوهرن بالا نمیری

یه خانمی نمیدونم کیه دارو قبول شده بعد ۷سال توی همین سایت

همش تاپیک میزد که خیلی دیره و خیلی پشت کنکور بودم...

چیزی که داری واسه کنکور میدی تا باآدمای داغون نباشی عمرته..

و وقتی نزدیک ۳۰سال بشی میفهمی چه اشتباهی کردی

🐋♥️