2777
2789
عنوان

می‌خوام خودکشی کنم نمیتونم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 45 پست

یعنی ترجیحت اینه بمیری ولی یک رشته دیگه نداری؟

نمیدونم رشتت چیه ولی این همه ادم موفق تو دنیا همشون دکتر بودن ؟

مثلا نمیتونی بری کامپیوتر بخونی برنامه نویسی یاد بگیری پولدار باشی؟

نمیتونی حقوق بخونی وکیل موفقی بشی پول پارو کنی ؟

نمیشه زبان خوند آموزشگاه زبان زد پول دراورد ؟

نمیشه فرهنگیان خوند کنارش تدریس خصوصی کرد؟

چند میلیون نفر دانش آموز بودیم کنکور تجربی دادیم مگه هممون مثل تو ارزو نداشتیم؟ مگه الان مثل تو نیاز مند پول نیستیم ؟

همون خودکشی کردیم؟ اوضاع سخته برا همه هم سخته خواهر من اما اگر قراره عین یک پسر باشی قبلش شجاعتت و قدرتت هم خیلی بیشتر از چیزی کن که هستی دختر با این روحیه اون بیرون بین یک مشت گرگ دوام نمیاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش یه علاقه پولساز بگو فن بیان و اعتماد به نفسم ندارم بعد هم من جایگاه هم میخوام

همه چی در صورتی پولسازه که علاقه داشته باشی من چه میدونم علاقت چیه !مثلا اگه نقاشی پول ساز بود من نمیتونستم پول دربیارم ازش چون استعدادم نیست ولی عاشق برنامه نویسیم

اول اینو بفهم

بعدم برنامه نویسی، طراحی دوخت، مادلینگ اگه حرفه ای کار کنی و .... همه هستن و اگه خاص باشی توشون جایگاه هم بدست میاری

باش یه علاقه پولساز بگو فن بیان و اعتماد به نفسم ندارم بعد هم من جایگاه هم میخوام

فن بیان و اعتماد به نفس نداری چون تا ۱۸ سالگی دانش آموز بودی و محیط محدود مدرسه پنج سالم پشت کنکور

پاشو برو دانشگاه ببین چقدر روحیه و اعتماد به نفست تغییر میکنه

چقدر فن بیان یاد میگیری

با چهارتا ادم تحصیل کرده بگرد دنیا دیده شو

این همه رشته مسلمون گیر دادی رشته خاصی

یعنی ترجیحت اینه بمیری ولی یک رشته دیگه نداری؟نمیدونم رشتت چیه ولی این همه ادم موفق تو دنیا همشون دک ...

ارع من نمیتونم برام حسرت میشه این همه درد دارم درد حسرت هم منو میکشه

فن بیان و اعتماد به نفس نداری چون تا ۱۸ سالگی دانش آموز بودی و محیط محدود مدرسه پنج سالم پشت کنکور پ ...

تحصیل کرده ها و آدم حسابی ها تو دانشگاه آزاد رشته های با سوابق نیستن

بخدا رفتم کارگری به مشت آدم سطح پایین و داغون دیدم نمیخوام شبیه اونا بشم

آخه چی میگی خودت میفهمی؟؟ یه حرف یاد گرفتین مثل طوطی میگین برو مهارت یاد بگیرخب بگین چه مهارتییبیییی ...

خب نه درس میخونی نه مهارت یاد میگیری باید بری سر کاری مثل منشی گری و پرستاری کودک و ادمینی و این چیزایی که مهارت و مدرک نخواد

آخه چی میگی خودت میفهمی؟؟ یه حرف یاد گرفتین مثل طوطی میگین برو مهارت یاد بگیرخب بگین چه مهارتییبیییی ...

عزیزه من داره راه حل میده بهت چرا عصبی میشی

چیزی که زیاده مهارت

الان دنیا توی پیج اینستاگرام میگرده

پاشو برو خیاطی یاد بگیر پیج بزن آموزش خیاطی بده و کنارش لباس بدور تن مانکن کن تبلیغ کن برند خودتو راه بنداز

پاشو برو سیاه قلم و طراحی چهره یاد بگیر پیج بزن

برو کلاس شیرینی پزی و......

هرکاری میکنی یک پیج بزن لازم نیست حتما خودت بری جلو دوربین

برو طراحی سایت ، برنامه نویسی و.... یاد بگیر حرفه ای میدونی چقدر درامد داره

خب نه درس میخونی نه مهارت یاد میگیری باید بری سر کاری مثل منشی گری و پرستاری کودک و ادمینی و این چیز ...

من ک نگفتم درس نمیخونم میگم من اون سالها شرایط رو نداشتم کتاب خوب نداشتم بلد نبودم چجوری بخونم

تنها سالی که بلد شدم و امکانات دارم امساله که بعد این همه سال فهمیدم

امسال خیلی تلاش کنم در حد ۵/۶ هزار میشم

کاش سالهای قبلم مثل امسالم بود لااقل دوسال پشت بودم نه اینهمه

امسال دیگر نمیتونم پشت باشم و میترسم نشه چون من خیلی سطحم ضعیف بود و الان متوسط شدم

برا قوی شدن حس میکنم باید یه سال دیگ بمونم