2777
2789
عنوان

سه روز رفتم سرکار وسط روز زدم بیرون

205 بازدید | 10 پست

شغل کارآموزی بیکری )نان کروسان و تارت فرانسوی بود، همش سرپا ، گفته بودن هم کلا هیچ مرخصی ندارن، تعطیلات هم ندارن یعنی حتی جمعه ها😅 قبول کردم امروز روز سوم بود، دقیقا صبح زود پریود شدم روز اولم بود، سرما هم خورده بودم، خانمه خوب بود خوب آموزش میداد اما در کنارش شست و شو ظرف ها و تمیزی اون قسمت هم مهم بود، شست و شوش هم کم نبود

یه چیزایی هم یاد گرفتم، کلیاتی از تارت و چیز کیک و خمیر زدن ، ولی یکسره سرپا ... جو هم شاید اگه بهتر بود میموندم ، اما خیلی شاد نبود یعنی کسی با من کاری نداشت، خلاصه بخاطر پریودی شدید کمردرد بودم، سرما هم خورده بودم، خیلی داغون بودم، دست هم بریدم یه چسب زخم نداشتن، یه عالمه قالب و لوازم شستم، ساعت ۱۳ دیدم واقعا نمیتونم ادامه بدم گفتم میشه برم از مغازه چیزی بخرم بیام گفت اره، رفتن من همانا و اسنپ گرفتن همانا و دیگه هم نمیخوام برم ... قبلا ۶ ماه جای بدتر هم کار کردم، ولی این بار نتونستم واقعا ، حداقل خودمو شناختم ک ایستادگی اینطوری نمیتونم

البته دوست داشتم بیکری و پینترستی ، تارت و کروسان چیزکیک ، حتما توی خونه برا خودم درست میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت بد بوده رفتی که رفتی باید میگفتی حالم خوب نیست و شرایط اینجا با روحیم سازگار نیست اجازه میخواست ...

مهم نبودن برام حتی اینقدر داغون بودم ک نمیخواستم بگم حالم بده و میرم دیگه نمیام، چون مطمئنا همونجا گریه میکردم، خیلی روحیه ضعیفی داشتم

منم دوست دارم مثل تو بزنم بیرون ولی مجبورم...

از ۶ صبح از خونه میزنم بیرون تا ۲۲ شب که برسم خونه، بقران همون دم در خونه خوابم میبره اگر یک ثانیه بشینم زمین...

کلا هم ۱۴ میلیون میدم هر شیفت ۷ میلیون🙃💔

کار شما زیاد جالب نبوده چون باعث میشه ب بقیه هم بی اعتماد بشن برای استخدام. حالا منم یبار البته اینکارو کردم ولی شرایطم فرق داشت توی ی شرکت کار میکردم ک رییساش زن و شوهر بودن و به شدت باهم مشکل داشتن. اقاهه هم خیلی هیز بود. یه روز نزدیک ظهر خانومه کار داشت زد بیرون البته بعد دعواشون، من موندم و اقاهه. اومد روی میز کار من نشست😐 گفت دستات ظریفه ولی خوب تایپ میکنی. بعد زل زد ب من. چقدر ترسیده بودم.چند دقیقه زل زد یهو بابام زنگ زد من پاشدم رفتم اونور گفتم بابام کلیدو جا گذاشته اومده بگیره ازم بره خونه بدم بهش بیام گفت باشه. حواسش نبود اروم کیفمو برداشتم زدم بیرون. واقعا اونموقع بابام خودش بیخبر، اما فرشته نجاتم شد.

منم دوست دارم مثل تو بزنم بیرون ولی مجبورم... از ۶ صبح از خونه میزنم بیرون تا ۲۲ شب که برسم خونه، بق ...

منم مجبور بودم یه مدت ۶ ماه ادامه دادم جای دیگه ، ولی اونجا هم گفتم حالم بده میخوام برم خونه، گفت نمیشه، گفتم نمیتونم میخوام برم ، گفت بخوای بری باید امضا کنی که این نصف روز ۳ روز مرخصی حساب بشه، گفتم باشه امضا کردم زدم بیرون ، واقعا توان نداشتم ، الان هم صد در صد اگه پریود نمیشدم روز سوم ادامه میدادم، اما شدید درد داشتم 🥲

2790
2778
2791
2779
2792