حساستونم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 40 عنوان کیا امروز بی بی چک زدن میشه بیاین 90 بازدید | 19 پست از کسانی که امروز بی بی چک زدن به خواهشی دارم میشه بی بی چک تون رو از وسط باز کنید زیر اون نوار سفیدش و نگاه کنید ببینید خطی داره یا نه خواهش میکنم 1404/10/08 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_1300 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3337 وا 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
حساستونم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 40 وا آخه مال من یه خط صورتی افتاده ولی یکم پایین تر از جای افتاده که باید میفتاده میخوام ببینم از همه اون میفته با مثبته
mina_1300 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3337 آخه مال من یه خط صورتی افتاده ولی یکم پایین تر از جای افتاده که باید میفتاده میخوام ببینم از همه اون ... اها. اطلاعات ندارم 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
حساستونم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 40 که چی بشه مال من یه خط صورتی کمرنگ افتاده ولی جایش یکم پایین تر از جایی که باید می افتاده میخوام ببینم مال همه اون خط و داره یا فقط مال من اینجوریه
mina_1300 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3337 شما امروز بی بی چک زدی ؟ من ن بابا😁😁مجردم 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
mina_1300 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3337 مرسی واقعا 🤣 😂😂😂 🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12322 من فردا یاپس فردا موعدمه میزنم برو گهواره گل سوالتو بپرس خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 41438 مال من یه خط صورتی کمرنگ افتاده ولی جایش یکم پایین تر از جایی که باید می افتاده میخوام ببینم مال همه ... اون خط کمرنگ هاله س دیگهبارداری نهایت یکی دیگم بزن ولی مثبت کاذب نداریم 💕🌸☘️🌹
حساستونم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 40 اون خط کمرنگ هاله س دیگهبارداری نهایت یکی دیگم بزن ولی مثبت کاذب نداریم آخه خط یکم پایینتر از جای که باید باشه یعنی درسته عکسش و میزارم بیا ببین مثبته