وسط درس قران بودیم رسیدیم به آیه ای که توش کلمه جن بکار رفته بود یه دفعه همون دانش اموزی که داشت روخوانی میکرد گفت خانم اجازه یه چیزی بگم منم فکر کردم صحبتش درسی هس گفتم بفرمایید برگشت گفت پدربزرگم مدتیه روحی و روانی داغونه توی روستای مامانمینا دعانویس اومده گفته جن ها اذیتش مبکنن باید جن گیری شه براش جن گیر گرفتیم و این صحبتا بعد گفت تو خونه مون گاهی وقتا یه مرد هیکلی با زن و بچه ش میبینم که خیلی ترسناکن فک کنم جن هستن مادرمم دیدتشون ، من که خودمم مات و مبهوت تو حرفاش مونده بودم گفتم عزیزم شاید پدربزرگتون حال روحیش بهم ریخته جن ها تا الان اثبات نشدن اگرهم باشن زندگی شون از ما جداس و اینکه این چیزا بیشتر داستان و خرافه س و اینا خلاصه میخواستم یجور مطلب جمع کنم تا اینکه دیدم مادر یکی از بچه ها خیلی طلبکارانه پیام گداشته که فلان دانش اموز چرا به چه حقی تو کلاس ۳۰ نفره این بحث مطرح میکنه چرا جلوشو نمیگیرید بچه های ما میترسن و فلان و اینا که برگشتم گفتم اصلا تو کلاس من چنین بحثی مطرح نبوده ما وسط تدریس بودیم یه دفعه دانش اموز کلمه جن دید چنین چیزی گفت من که نمیتونم جلوی دهن بچه ها رو بگیرم یا وقتی طرف اجازه گرفته من نمیدونم میخواد درمورد چی صحبت کنه منم فکر میکردم سوالش درسیه ، از نظرشما هم صحبت این مادر غیر منطقیه ؟ اخه من از کجا بدونم دانش اموز تو ذهنش چی میگذره
نباید اجازه میدادین خاطره تعریف کنه! که معلوم نیست راسته یا تخیلاتشه!
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مادره هم حق داشته. شما بالاخره از همون اوایل صحبتش دعا نویس و اینا باید متوجه میشدین قطعش میکردید
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
همون اولین جمله باید میگفتین این بحث درسی نیست و اگر چیزی هست صبر کن زنگ تفریح به خودم بگو نه تو کلاس
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
نباید اجازه میدادین خاطره تعریف کنه! که معلوم نیست راسته یا تخیلاتشه!
خب دارم میگم دستشو برد بالا گفت یه چیزی بگم منم فکر کردم درسی سوالی داره بعد تند تند شروع کرد به گفتن که منم بارها گفتم عزیزم الان جاش نیس بعدا مطرح کنید
نه اصلا غیر منطقی نیست ناراحت نشین احتمالا اون بچه مثل بچه های من حساسن و خیلی خیلی ترسو
با این حرفا هم ترسشون بیشتر میشه
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
وقتی دیدی موضوع ترسناک میگه سریع باید حرفش رو با یه ببخشید عزیزم قطع میکردی بچه ها روحیه اشون ضعیفه دختر من تا پارسال تا چندین ماه بخاطر همین حرفا تو مدرسه یه دقیقه نمیتونست تنها بمونه شبا بشدت میترسید تا همه مادرا رفتیم مدرسه شاکی شدیم به بچه ها تذکر دادن ودیگه نگفتن ولی آثار اون حرفا هنوز با دخترمه از تاریکی بشدت میترسه
اخه ما که نمیدونیم بچه میخواد چی تعریف کنه اینم از اونایی که بهش بگی هیچی نگو بشین سریع بهش برمیخوره
دیگه پیش اومده بیخیال. اینها همه تجریه میشه برات
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
رک و راست بگم ما به جن فکرکنیم واقعا هم میاد سراغمون ۹۰درصد واقعیت ۱۰درصد هم آثار روحی جن قطعا وجود داره نمیشه گفت نه تنها راهکار اینه که کاری بهشون نداشته باشیم اونهم موجودات خوبی هستند