2777
2789
عنوان

عوارض خطرناک سرم آهن

112 بازدید | 15 پست

من سنم کمه،ازمایش سی بی سی دادم متخصص خون رفتم گفت گلبول های سفیدم خیلی پایینن و کل ویتامین های بدنم پایینن و شروع کردم سرم اهن زدن،دو هفته یکبار ازمایش میدم و میرم پیش فوق تخصصم فقط یک روز توی شهر ماست و میرم الان دیگه 4 سرم اهن و آمپول تقویتی هایی هست که زدم، کنار اون امپول نوربیون هم داده بزنم بعد از اون همه سرم اهن و دارو و امپول و اینا

این هفته که رفتم دوباره کم خون شده و گلبول های سفیدم دوباره مثل روز اول شدن،

از یکطرفم دیشب سرم و زدم و از همون موقع گیججججج گیجم که حد نداره،تجربه مشابه من داشتید؟؟

چرا باید گلبول های سفید اینقدر پایین باشه؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

شما کمبود شدید دارید باید در کنار تزریق آهن تغذیه تون هم مناسب باشه و شما کم خون نشدید دوباره بلکه ذخیره ی اهنتون به نسبت قبل بالاتر رفته مثلا ده بوده شده ۴۰ یا پنجاه پس هنوز کمه باید چند دوره تکرار بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کمبود شدید دارید باید در کنار تزریق آهن تغذیه تون هم مناسب باشه و شما کم خون نشدید دوباره بلکه ذ ...

خوب ببین 3800 بود که خیلی کمه نسبت به بقیه مثلا مامانم 6000 هزاره و...،بعد شد 4800 دکتر گفت هنوزم پایینه الان دوباره شده 4000 نمیدونم من خیلییی استرسی ام خودخوری میکنم بابت نمره بابت همه چیز،شاید بخاطر اونه

این عدد برای چیته؟

گلبول های سفید خون باید 5000 به بالا باشن،اگه زیر این باشه بدن از داخل عفونت میکنه بجای اینکه با ویروس و چیزای بد برای بدن مقابله کنه بدتر به بافت بدن اسیب میزنه،

دکترم گفت اگه خوب نشه باید نمونه برداری مغز و اعصاب بری..

گلبول های سفید خون باید 5000 به بالا باشن،اگه زیر این باشه بدن از داخل عفونت میکنه بجای اینکه با ویر ...

یه اشتباهی شده تعداد. گلبول های سفید ربطی به سرم اهن نداره، سرم اهن برای کمخونی (کمبود گلبول قرمزه نه سفید) اگر کمبود گلبول سفید بخاطر مشکلات تغذیه ایه دکتر مکمل های مربوطه مثل فولات یا B12 و این چیزا تجویز میکنه

یه اشتباهی شده تعداد. گلبول های سفید ربطی به سرم اهن نداره، سرم اهن برای کمخونی (کمبود گلبول قرمزه ن ...

خوب ببین من گلبول های سفیدم و ذخیره اهن بدنم بیش از حد کمن،وقتی زخیره اهنم کم باشه هموگلوبینم میاد پایین،

کلا همه چیو میکشه

ذخیره اهنم خیلی کمه:)

باید ازمایشمو چک کنم،17

۱۷ خیلی کمه با وجود سرم ۱۷ هستی؟؟ سوءتغذیه داری لابد منم چندسال پیش همینطوری بودم بی اشتهایی عصبی داشتم خداراشکر الان خوبم ولی ذخیره ی ذهنم ۳۰ هست من قرص آهن میخورم

نه سنمو میگم ۱۷

آها 🤣 خب منم همسن تو بودم همینطوری بود ذخیره ی ذهنم خیلی کم بود من قرص خوردم و تغذیه مو درست کردن ،تا زمانی که تغذیه ت درست نیست ذخیره ی اهنت درست نمیشه غذا خیلی مهمه