2777
2789
عنوان

شوهر شما اینجوری بود چیکار میکردین

304 بازدید | 15 پست

وقتی کنار همیم خوش اخلاقه در کل ولی وقتی از هم دوریم یا مثلا بیرونه نه رنگ نه پیام اگه باشه هم کوتاه و به زور من هست جدیدا پیامم میدم جواب نمیده یا دیر سین میکنه اهل خیانتم نیست البته کلا اهل زنگ و پیام با هیچکس نیست مگر کاری ولی من نمیتونم تحمل کنم همش دوست دارم بهم پیام بدیم زنگ بزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم عینا هنینطوریه .دیگه سالهاست مذیرفتم برام مهم نیس

کاری مهم باشه بهم زنگ میزنیم

شوهر من کارش خیلی زیاده قتی رو چیزی متمرکزه عاطفه و احساس یادش میره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شوهر منم همینه تفاوتش اینه خیلی هم اهل زنگ و پیام دادنه. ولی فقط وقتی کار دارع به من زنگ میزنه. پریشب دیدم واسه خواهرش تو اینستا فیلم میفرستاد پیام میداد ولی حتی منو فالو هم نداره. تو خونه هم تازگی بهم زیاد گیر میده. یه کاری میکنه فاصله میگیرم دلم میخواست منو دوست داشت و براش اهمیت داشتم

همسر منم سرش شلوغه بیرون برای کار و کاسبی خونه معاشقه با همسر و محبت و بازی با بچه ها هرچیزی تایم خودشو داره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من نه دوران دوستی نه نامزدی نه الان که ازدواج کردیم تا غروب که برگرده نه پیام میدم نه زنگ میزنم مبگم ...

اونم زنگ نمیزنه و پیام نمیده؟ از هم سرد نمیشید؟

از یطرفم ما بعضی موقع دو روز کامل از هم دوریم فقط یبار زنگ دو دیقه ای که نمیشه میشه؟

اونم زنگ نمیزنه و پیام نمیده؟ از هم سرد نمیشید؟ از یطرفم ما بعضی موقع دو روز کامل از هم دوریم فقط یب ...

نه دیگه از دوران دوستی بهم گفت منم قبول کردم عادت کردم اوایل خیلی بهم برمیخورد ولی زوم نمیکنم روی این موضوع تا خودم اذیت نشم