2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

81 بازدید | 10 پست

سلام دکتر برای تنبلی تخمدان قرص اوابوست و فولیک اسید تجویز کرد و وقتی خوردم خیلی نفخ داشتم قرص رو مدتی ترک کردم وباز خوردم وبازم ترک کردم و خوردم یعنی دوبار ترک کردم الان دیگه نمیخورم ده روز از پریودم گذشته بی بی چک دوبار استفاده کردم منفی بود خوابم بشدت کم شده خیلی خوابم میاد ولی هرکاری میکنم نمیتونم بخوابم ازشدت بیخوابی سرم باد انگار باد کرده ،وخیلی ببخشید انگار عفونت هم دارم چون ادرارم بوی بدی میده و گاهی پشتم از سرما میلرزه نمیدونم هورمونهام بهم ریخته چیه چکار کنم به دکترم دسترسی ندارم کسی اینطوری بوده ؟بابا من اصلا بچه نمیخوام سلامتی خودم مهمتره دکتر خودش دارو رو داده من بخاطر چکاب رفتم پیشش از بچه و زایمان و پریودی حالم بهم میخوره حالم بده دوس دارم یه هفته فقط بخوابم😥😥 اگه دکتری کسی هست لطفا راهنماییم کنه درضمن یک ماه پیش هم بیخواب بودم قبل ازمصرف قرص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این دو قرصی که اسمشو آوردی مکملن فولیک اسید که ویتامینه، اوابوست هم برای تقویت تخمدانه باز توش ویتامین و این چیزهاست یعنی اصلا هورمون نیستن که روت تاثیر آنچنانی بذارن و درمان ریشه ای تنبلی تخمدان نیست به متخصص غدد مراجعه کن حتما

چرا تو نت گفته هورمانهارو بهم میریزه

اشتباه گفته عزیزم مصرف قرص رو وقتی شروع میکنی حتی با وجود عوارض نباید قطع کنی من خودم اوزیل میخورم شبیه قرص اوابوسته برای تنبلی تخمدان مشکلی ندارم اصلا

عزیزم تنبلی تخمدان چارش فقط لایف استایل خواب منظم تغذیه مناسب و یوگا ده روز انجام بده نتیجشو میبینی اما باید حداقل تاسه ماه ادامه بدی بهت قول میدم خوب میشی قندم حذف کن

الانم پریود نمیشی و مطمئنی باردارنیستی چیزای گرم بخوور ک پریودشی انشالله ک نتیجه ببینی