2777
2789
عنوان

شوهرم تعریفمو کرد اما دلمو سوزوند

301 بازدید | 14 پست

تو این همه سال زندگی در هیچ شرایطی ازم تمجید نکرده اخلاقش همینه دیگه ببینه بقیه متوجه تغییری از من شدن و خوششون اومده اینم سرشو به نشون تایید تکون میده و یا مثل بز نگام میکنه.

دیشب گفتم دوس دارم لبمو یکم ژل بزنم دیگه 30 سالمه دوس دارم چهرمو یکم خاص تر کنم گفت پولشو میدم برو یه چیزی برا خودت بخر ولی من عاشق فرم لباتم اولین چیزی که توجهمو جلب کرد همین بود و خواهشا دنبال این چیزا نباش من دوس ندارم چهره ای که همه ملاکهای زیبایی رو داره دست بزنی من گفتم چطور این همه سال نگفتی گفت دلیلی نداره هرروز بگم و پررو بشی و فکر کنی از من سرتری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی عقله

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

دقیقا شوهر منم همین حرفارو میزنه بهم وقتی میخوام کاری کنم برای صورتم

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . .

منم ب این نتیجه رسیدم که مردا میترسن تعریف کنن مبادا پررو بشی

سیاستشونو از خودشون یادبگیرید ضرر نمیکنید عین خودشون

اتفاقا تعریف گاهی به ضررتونه طرف میگه این چشمم زد چشمش شور بود چشم خوردیم یا دستش سنگینبود فلان چیزو داد یا پاقدمش بد بود نحسیش زندگیمونو گرفت

سیاستشونو از خودشون یادبگیرید ضرر نمیکنید عین خودشوناتفاقا تعریف گاهی به ضررتونه طرف میگه این چشمم ز ...

سیاست خوبی هم هست😁

خب آخه این چشم زدنو این چیزا برای تعریف از بقیه س

آدم خوبه از شریک زندگیش تعریف کنه حس خوب بده بهش

بله من که کلا عقده ای شدم

حق داری عزیزم

باهاش صحبت کن بگو من ک غریبه نیستم وقتی تو ازم تعریف میکنی ذوق میکنم حس خوب میگیرم چرا باید پررو بشم یا فک کنم ازت سرترم اتفاقا علاقم نسبت بهت بیشتر میشه

حق داری عزیزم باهاش صحبت کن بگو من ک غریبه نیستم وقتی تو ازم تعریف میکنی ذوق میکنم حس خوب میگیرم چرا ...

سیاستشونه حتی بعضی پدر مادرا نه تنها ازبچشون تعریف نمیکنن تو سر بچشونم میزنن کوچیکشون کنن یوقت بچشون پررو نشه یجور سیاست کنترل دیگرانه اعتماد بنفس شخصو ازش میگیرن البته باصبرو به مرور زمان

سیاستشونه حتی بعضی پدر مادرا نه تنها ازبچشون تعریف نمیکنن تو سر بچشونم میزنن کوچیکشون کنن یوقت بچشون ...

خب سیاست تا یه حدی خوبه که خیلی از یکی تعریف نکنی اعتماد بنفسش بره پس فردا خودتم تحویل نگیره

ولی در حد نرمالش خیلیم خوبه همسرت یا بچت عقده ای نمیشه منتظر تایید یا تعریف غریبه ها نمیمونه