2777
2789
عنوان

گردن درد دارم

76 بازدید | 19 پست

سلام دوستان قشنگم

ی طرف گردنم خیلی درد میکنه

چ قرصی بخورم

فعلا نمیتونم برم دکتر

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

به یکی بگید ماساژ بده

و حوله گرم کنید بذارید همون جایی که درد میکنخ

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باکلوفنمتوکاربامولشل کننده عضلاتن

سللام عزیزم

میتونم تکون بدم

چپ راست بالا پایین مشکلی ندارم

فقط درد میکنه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
به یکی بگید ماساژ بده و حوله گرم کنید بذارید همون جایی که درد میکنخ

همسرم با روغن سیاهدونه ماساژ داد بنده خدا

کیسه اب گرم خوبه؟

قرص تیزانیدین خوبه ولی نصفشو بخورید چون فشار رو میندازه و قویه ..

ممنونم حتما میگیرم

ممنونم

همسرم با روغن سیاهدونه ماساژ داد بنده خدا کیسه اب گرم خوبه؟

بله عزیزم

امتحان کنید

به نظرم سر خود قرص نخورید

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بله عزیزم امتحان کنید به نظرم سر خود قرص نخورید

اصلا حال بلند شدن اماده شدن و رفتن دکتر ندارم

از بس بیحال شدم

اصلا حال بلند شدن اماده شدن و رفتن دکتر ندارم از بس بیحال شدم

حوله بذار شاید از بالشت افتاده

خوب میشی

حموم هم گزینه خوبیه

ماساژ زیر آب گرم

شل کننده عضلات استفاده کن اروم اروم زیر اب گرم ماساژ بده

اتفاقا گفتم برم زیر دوش اب داغ

متوکاربامول هم میخورم

ممنونم عشقم

حوله بذار شاید از بالشت افتاده خوب میشی حموم هم گزینه خوبیه ماساژ زیر آب گرم

اره فک کنم همینه

حتمااا انجام میدم

ممنونم عزیز دلم

اره فک کنم همینه حتمااا انجام میدمممنونم عزیز دلم

عزیزی🫂