2777
2789
تو زندگی دخترت دخالت نکن اون دیگه ۱۱ سالش نیست درسته کاراش درست نیست ولیییییبرای خودت نفرین درست نکن ...

بهش گفتم آخه فردا دخترم مع.تاد شه بیفته کنار خیابون چیکار کنم؟ شوهرشم اصلا به فکرش نیست همیشه جلوی بقیه تح.قیرش میکنه بهش فح.ش میده با اینکه اون شوهرشه بجای اینکه اون خرج دخترم رو بده دخترم به شوهرش پول تو جیبی میده میترسم فردا دخترم رو با این وضع اع.تیاد به نیک.وتین و اینجور چیزها ول کنه بدبخت شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار نداشتم میخونم

ممنونم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

بهش گفتم آخه فردا دخترم مع.تاد شه بیفته کنار خیابون چیکار کنم؟ شوهرشم اصلا به فکرش نیست همیشه جلوی ب ...

چی بگم والا شوهرتون بهتر نیست بهش بگه بلکه خجالت کشید اصلاح شد چون دخترا ها با مادر ها راحتن

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

شما راضی نیستی شاید دخترت باشه

عزیزم اگه پست های دیگه رو بخونی به بقیه بیشتر توضیح دادم که شرایط زندگیشون چجوریه. دخترم راضیه ولی داره بدن و مغز و حیاش رو نابود میکنه اون بچه که نمیفهمه چیکار میکنه آخه

عزیزم اگه پست های دیگه رو بخونی به بقیه بیشتر توضیح دادم که شرایط زندگیشون چجوریه. دخترم راضیه ولی د ...

پیش روانشناس رفتید؟ از اونا راهنمایی بگیرید

سنش کمه تحت تاثیر جامعه قرار گرفته

پیش روانشناس رفتید؟ از اونا راهنمایی بگیریدسنش کمه تحت تاثیر جامعه قرار گرفته

بهش میگم بیاد میگه نه تو میخوای مغز منو شست و شو بدی زندگی زناشوییم رو خراب کنی

والا من ی پسر پنج ساله دارم نمیتونم تو نظراتش دخالت کنم اجازه نمیده چه برسه ۲۴ ساله

درکت میکنم مادری جوونیتو گذاشتی سر بچت

هرجور شده نزار سمت اعتیاد بره چون اون الان نمیفهمه چه غلطی داره با زندگیش میکنه

ولی خب تا نخواد چیزی درست نمیشه

زیاد براش دعا کن دعای مادر گیراست

مامان دوتا گل پسر