2777
2789
عنوان

زندگی تعطیل

202 بازدید | 12 پست

مخصوصا واسه آدمایی مثل من که شوهر ندارن و خودشون سرپرست خانوار هستن

دیگه سه شیفت هم بخوام کار کنم حتی نمیتونم شکم بچه رو سیر کنم

چه برسه به الان که حتی شغل هم ندارم

خیلی دلم میسوزه بیشتر از خودم واسه بچم

تو این سه سال هیچی از زندگی نفهمیده با سن کمش خیلی سختی کشیده

دلم میسوزه که مجبوره کنار من تو خونه پر از نم و سوسک و کپک زندگی کنه که هزار جور مریضی میگیره واسه شرایط خونه

الان آدمی مثل چطور دیگه باید امید به زندگی داشته باشه

چطور به آینده بچم امید داشته باشم وقتی حتی گوشت مرغ واسش رویاست 😭

قابل توجه به سری جیره خور احمق

عکس خونم چند تا تاپیک قبله ببین

بخدا زیر فرشم کپک میزنه بچم مریض شده آسم گرفته از نم و کپک ولی پول ندارم درستش کنم

حتی پول ندارم درست حسابی شکمشو سیر کنم

دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مسئولین غیرت دلشته باشن باید برن بمیرن با این نونی که تو خون مردم میزنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
کاش یک سری آدم خفه شن نسلشان و خودشون منقرض بشن دود بشن برن هوا. کاش مردم زندگی راحت داشته باشن و بخ ...

الهی آمین بخداسی دی تولد بچمه از الان میگه مامان کیک بخر کادو بخر

از الان من عزا گرفتم که چیکار کنم یادش بره

چیکار کنم چیزی نخواد بخدا سخته واسه امثال من خیلی سخت تو مایحتاجمون موندیم

چرا از خانوادە ەمسرت کمک نمی خوای خو بلاخرە خانوادە پدری بچن مادر شوەرت کە نمیتونە نگەش دارە لااقل کمک خرجت باشن یارانشو با خودت میتونی جدا کنی برو کمیتە امداد برگە تلاق وشناسنامە بچتو ببر میبرنت تحت پوشش ربتی بە پدرت ودەک بندی ەم ندارە

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

چرا از خانوادە ەمسرت کمک نمی خوای خو بلاخرە خانوادە پدری بچن مادر شوەرت کە نمیتونە نگەش دارە لااقل ...

نه فامیل بهشون گفتن به عروس کمک نمیکنی به نوه ت کمک کن گفته اونا شومن اونا باعث شدن بچم بمیره من کاریشون ندارم

منم غرورم بیشتر خرد نمیکنم التماس کنم خودش وضعیت مارو میدونه اگه دوست داشت کمک میکرد دوست ننداره حتما

شناسنامه بچم بدن بهم کمک نمیخوام پیشکش یه ماهه دنبالشم میگن دست ما نیست

منم بدهی بانکی دارم اقاهه گفت خدمات نمیدن تا تسویه نکنی نمیدونم بخدا

بعد بعضیا که فاقد عقل هستند تاپیک میزنند نگرانم طلا داره میاد پایین.

خیلیاااا استرس دارن از پایین اومدن طلا.تعدادشون هم تو این سایت کم نیست.

از همین جا به اون کاربرا میگم خااااک تو سر احمقتون.که اندازه حیوون هم نمی فهمید.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

الهی آمین بخداسی دی تولد بچمه از الان میگه مامان کیک بخر کادو بخراز الان من عزا گرفتم که چیکار کنم ی ...

عزیزم این که نشد کار اگه از شوهرت طلاق گرفتی باید بری زیر پوشش کمیته به خودت وپسرت ماهانه پول میده حداقل میتونی با اون اقساط وام ازدواجتو پرداخت کنی حالا که پدرت نمیذاره کار بیرون انجام بدید بشین فکر کن ببین چی از دستت برمیاد تو خونه انجام بدی بافت لیف واسکاج خیلی راحته ترشی بذار مربا بگیر از چیزای کم شروع کن دست رو دست نذارجهیزیه نداشتی؟اگه داشتی بفروش یه چرخ دست دوم بگیر ازتو نت دوخت دستگیره یاد بگیر خیلی آسونه

نه فامیل بهشون گفتن به عروس کمک نمیکنی به نوه ت کمک کن گفته اونا شومن اونا باعث شدن بچم بمیره من کار ...

برو المثنی بگیر برو بهزیستی، مسجد محل از خیراکمک بگیر بانشستن مشکلت حل نمیشه یکیرم پیداکنی در راه خدا بهت آموزش خیاطی بده در حد دستگیره هم بتونی بدوزی خوبه