2777
2789
عنوان

بهار👧🏼➕️عکس🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 37776 بازدید | 996 پست
دلتون واسه غذای گمرک تنگ شده بود😂

پس خیارشوراش کو😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کردی؟؟؟ 😍😍😍😍😍😍 مباااارکهههههههکاشکی نامزدت من بودم و غذای گمرک میاوردی برام 😭

اره🥲

واااای😂😂😂😂😂😂😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|

چه حس بدیه که خوشمزه ها رو نمیتونم لایک کنم

نفرین عااااامون برشما

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
شیوه ی دیگه ای هم مگ داره😂🤣🫣💔

این ب شیوه سنی میخوره خخخ با تکنولوژی اشنا نشده هنو

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

یه ذره از اون طلاهات بکنبده به من خسیس

حیح سمیرا برا روز زن برام سه گرم مجازی خریده بود دید داره ارزون میشه امروز فروخت هق هق امید داشتم برم یچیز دیگ اضافه کنم

یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

پس خیارشوراش کو😬

دیگه واردات خیارشور نداریم😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|

نالوتی این کاربری تون رو نمیدونستم دنبال بگویاسی میگشتم تو تاپیک

اون سه روز تعلیقه🥲

یاسی ۱سوال بپدسم ؟اینکه نامزدت جندسالشه و،قبلا میشناختین همدیگه رو یاچیمیدونم سوال زیادپرسیدم😄😄🌝� ...

۲۷ سالشه

میشناختیم ولی من اصن بهش فکرم نمیکردم😂 دیگه قسمت هم شدیم

خیلی مرسی عشقم الان به داییم میگم برام از اونجا کادو بگیره کادوی تولدم یلدا کریسمس رو نداده هنوز خخ

😂😂😂❤️

خجالت نداره کههه مگه چندبار نامزدیت میشه

من هنوز به لفظ نامزد عادت نکردم😂💔

چقد دخترم قشنگهههه😍😍😍😍😍

🫠🫠💓💓

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79