2777
2789

من تحت درمان یه تراپیست با سواد با انصاف و با درکم. تلفنی هم هست. اصلا حرفت و قبول ندارم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی چقدر میگیره ساعتی من هرجا رفتم اضطرابمو شدید تر کردن

جلسه ای ۴۰۰

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
چقدر خوب میگیرهمن جلسه ایی یک و پونصد دادممم بدترم شدم

یا خداااااا. پول ۴ جلسه تراپی منه،

ببین این تراپیست من اول تست گرفت ، بعد شروع حردیم، اول فکر کردم تلفنی فایده خداره ولی فوق العاده است

فقط پول دور ریختنه

نه همشون نه، من که راضیم. تازه بابت پول خیلی کنار میان

چقدر خوب میگیرهمن جلسه ایی یک و پونصد دادممم بدترم شدم

اگه خواستی درخواست بده برات بفرستم

داریم ولی سخته پیدا کردن تراپیست خوب

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز