2777
2789

کاربر تازه واردم و از طریق دوستم با این سایت اشنا شدم، گفت شما ها اینجا میتونید لااقل با شنیدن دردم بهم دلگرمی بدید icon

راستش من ۳ ساله ازدواج کردم و تفاوت سنی من با شوهرم ۱۴ سال هستش. اوایل اشنایی و دوستی همه چیز خوب بود. اما وقتی میخواستیم ازدواج کنیم خانواده من به شدت مخالف ازدواج من با همسرم بودند. به خاطر همین مخالفت ها مجبور شدم شهر خودمو ترک کنم به شهر تولد همسرم نقل مکان کنیم. بعد از اون نقل مکان خانوادم با من قطع ارتباط کردن و گفتن هر مشکلی پیش بیاد تو این ازدواج خودت مقصری چون ما همه چیز بهت گفته بودیم و دلیل مخالفت رو هم میدونستی . منم با اینکه یه دختر ۱۹ ساله بودم تک و تنها به یزد اومدم با اینکه خودم متولد کرج بودم. الان ۲ ماهه متوجه شدم که شوهرم اعتیاد داره و با همکارش هم رابطه داره. تو دوماه زندگیم نابود شده. با هرکی ام صحبت میکنم منو مقصر میدونن . نه راه پس دارم که برگردم پیش خانوادم نه راه پیش دارم که این زندگی رو ادامه بدم. خواهر شوهرم هم که در جریان اعتیاد شوهرم هست با زبون بی زبونی بهم گفت اگه نمیتونی مثل یک زن زندگی داداشم بسازی برگرد برو پیش خانوادت 😭😭 اما روی صحبت کردن با پدرم ندارم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم در درجه اول خيلي خيلي متاسفم

دوم بايد بگم ما ننه باباها يه هارت و پورتي ميكنيم ولي شماها بچه هامون هستين و هر زمان بياييد كمك بخوايين، با جون و دل و ١٠٠٪؜ كمك ميكنيم، ممكنه دو تا هم بزنيم تو سرت كه عيب نداره

اين توسري و غرغر و به نتيجه اش مي ارزه

پاشو برگرد كرج

همين فردا

به كسي هم نگو از قوم شوهر

پدر ومادر خیلی بخشنده هستن

امکان داره. چند ماهی شاید بهت تیکه بندازن اما بعدش فراموش میشه

خیلی خوبه که زود متوجه شدی

حتما حتما زود تر برگرد پیش خانوادت تا نابود نشدی

سلام

با توجه به اینکه همسرت میدونه نمیخوای برگردی پیش خانوادت پررو شده

کاملا باهاشون قطع ارتباطی

یعنی نمیتونی بگی مامان میام دیدنت چند روز

اما از این طرف به همسرت بگیر میرم برای قهر و مجبور به ترک کردنش کنی؟

پدر همسرت میدونه همسرت اعتیاد پیدا کرده ؟ مخالف نیست ؟

عزيزم در درجه اول خيلي خيلي متاسفمدوم بايد بگم ما ننه باباها يه هارت و پورتي ميكنيم ولي شماها بچه ها ...

مشکل اینجاست به شوهرم چی بگم که میخوام برم نمیگه چجوری بعد ۳_۴ سال دلت هوای خانواده کرده که خونه راهت نمیدن