2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید دوستان لطفاً

85 بازدید | 23 پست

سلاممم. دوستان به نطرتون میشه با طالع بینی آینده رو فهمید

یعنی در مورد نیمه گمشدت و ویژگی های اون و و......

و سوال دوم اینه که من چندین بار گرفتم همش هم با یه نیت میکفت خوبه و از این حرفا تا اینکه امروز دوباره با همون نیت گرفتم گفت نه مخفی کاری میکنه واینا راهنمایی کنیدددد🥺🥺🥺🥺🥺

همش میگفت نیمه گمشدت به کوچولو مخفی کاری داره و نیمه گمشدت قبلا رابطه داشته باکسی و اینا نمیدونم واقعا چجوری باهاش کنار بیام نمیدونم راسته با دروغ کمک کنید کل ذهنم درگیره🥹🥹🥹

نظرسنجی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر خودتون رو با این مسائل و پیش داوری ها اذیت نکنید، شازده هر وقت سر و کله اش پیدا شد ازش تست بگیر و امتحانش کن...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

انقدر خودتون رو با این مسائل و پیش داوری ها اذیت نکنید، شازده هر وقت سر و کله اش پیدا شد ازش تست بگی ...

الان خودم شک به دلم راه دادم نمیدونم حرف های طالعبینی و قبول کنم با نه یا اصلا حقیقت داره یا نه همیشه هم میترسم میگم اگه اومد و مخفی کاری کرد چی🥲

تازه تو طالع بینی میگفت ببخشیدا ببخشید میگفت قبلا با یه نفر رابطه داشته دوستی و رابطه جنسی اینو هم نمیتونم هضم کنم 🥹 میشه راهنمایی کنید

الان خودم شک به دلم راه دادم نمیدونم حرف های طالعبینی و قبول کنم با نه یا اصلا حقیقت داره یا نه همیش ...

فکر کن من اون آدمم!! دوست دارم و اومدم جلو!!

من به انتخاب خودم هیچ ارتباطی نداشتم!! حالا بنظرت اون حرف ها صرفا یه مزخرف نبوده؟!!

بیا کمی جلوتر و دنیارو واقع بینانه بنگر و بدون هرگز کسی از آینده خبر نداره...

امیدوارم با آگاهی و انتخابی صحیح، به رضایت از زندگیتون برسید. 🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

فکر کن من اون آدمم!! دوست دارم و اومدم جلو!!من به انتخاب خودم هیچ ارتباطی نداشتم!! حالا بنظرت اون حر ...

ممنون بابت راهنمایی🙏مشکلم اینجا بود فکر میکردم این ها راست میگن

حرف شما درست مزخرف بوده ولی هیچ مردی نمیاد بگه که قبلاً رابطه داشته یا نه خیلی چیز هارو مخفی میکنم😂

ممنون بابت راهنمایی🙏مشکلم اینجا بود فکر میکردم این ها راست میگن حرف شما درست مزخرف بوده ولی هیچ مر ...

تا حتی آنقدر که مسخره و الکی بود سن و ماه تولد و اخلاق و همه اینا رو گفت من با هوش مصنوعی گرفتم 😁

متاسفانه حس کنجکاویم بالاس

اینها کنجکاوی نیست، اینها توهماته!!

و این میتونه ناخودآگاهت رو تحریک کنه تا اون که ازش میترسی رخ بده!!!

اینها کنجکاوی نیست، اینها توهماته!!و این میتونه ناخودآگاهت رو تحریک کنه تا اون که ازش میترسی رخ بده! ...

چه میشه کرد ناخود آگاه میاد تو ذهن آدم میگه هرچی فکر کنی همون میشه ولی ناخود آگاه میاد تو ذهن آدم

ممنون بابت راهنمایی🙏مشکلم اینجا بود فکر میکردم این ها راست میگن حرف شما درست مزخرف بوده ولی هیچ مر ...

ببین آدم سالم پیدا میشه اما سر و صدا نداره!!

کیو دیدی بیاد بگه شوهرم آدم پاکیه، خوبه، راضی ام و ...

ماها فقط در زمان مسائل میایم و غر میزنیم، این همه تاپیک خیانت ، دعوا، مادرشوهر پولاد زره و ...

اگاه باش اما خیلی جدی نگیر اینارو...

چه میشه کرد ناخود آگاه میاد تو ذهن آدم میگه هرچی فکر کنی همون میشه ولی ناخود آگاه میاد تو ذهن آدم

اطلاعات کسب کن برای تست گرفتن، برای سنجش اون آدم فرضی، نشونه های آدم سالم یا ... این خیلی فرق داره با اون مسائل که درگیرش شدی!!