2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید دوستان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 23 پست
حرفاتون خیلی گنگه😁سخت میشه فهمید ولی خیلی خوب مشاوره میدین ممنون

هرجاشو متوجه نشدید مجدد بپرسید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشونه های یه آدم سالمچیه شما میدونید 🤔

خانواده معقول، ثبات رفتار طی بازه زمانی محدود!!

خیلیا جنتلمن نما هستن، باید در بازه زمانی نقاب رو از صورتشون کشید پایین!!

ما بقی سلیقه ایه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ممنون کلا چجوری آدمم رو امتحان کنم یا ویژگی یه آدم سالمچیه؟از کجا بفهمم الان داره راست میگه یا دروغ ...

آدم هارو گزینه ببین، پس یعنی اول بسنج بعد دل ببند!! این مسیر رو غالبا برعکس میرن!!

خواه ناخواه شما از قبل انتخاب شدید که شازده میاد جلو،

پس حالا نوبت شماست انتخاب کنید، چطوری؟

بیشتر شنونده باش، بزار خودش رو معرفی کنه، بعد غافلگیرانه اونو در شرایط مختلفی بزار تا بتونی اونو با حرف هاش مقایسه کنی!!

حتما بازه زمانی بزار، مثلا ۶ ماه، تموم شد رابطه تمومه!! داستانی با پایان باز هیچ عاقبتی نداره...

و...

یه سوال غیر از تاپیک میشه بپرسم چون شما به آقا هستید

بفرمایید...

شما مرد ها از چه دختری خوشتون میاد از دختر سرد و مغرور یا نه کلی پرسیدم

من ۳۱ ساله شدم، امروز آدم ها گزینه هستن و اونهارو بررسی میکنم و دنبال بیشترین شباهت هستم با خودم تا کمترین توضیح و توجیه رو در مسیر زندگی داشته باشیم...

سرد و مغرور و جذاب و قد و سایز و ... خیلی سطحیه!!