2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودمم همین فکرو میکنمبنظرت تعبیرش خوبه یابد

بارون توی خواب خوبه اغلب نشانه ی تخلیه، پاک شدن، رحمت یا سبک شدن بعد از فشاره

ان شاالله تحولات مثبتی قراره رخ بده

خوابت خوبه اما درکل برا هر خوابی آدم صدقه بده بهتره

بارون توی خواب خوبه اغلب نشانه ی تخلیه، پاک شدن، رحمت یا سبک شدن بعد از فشارهان شاالله تحولات مثبتی ...

خواب ببینی یه لباس قرمز بلند پوشید وتو آیینه نگاه می کنم خیلی بهم می یومد بعد با چند تا از آشنا هم داشتم دست می دادم البته زن بودن این تعبیرش چی هست می دونید

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 
خواب ببینی یه لباس قرمز بلند پوشید وتو آیینه نگاه می کنم خیلی بهم می یومد بعد با چند تا از آشنا هم د ...

من تعبیر خواب بلد نیستم عزیزم تعبیر چت جی بی تی اینه :

دیدن لباس قرمز بلند در خوابِ یک زن معمولاً نشانهی شادی، انرژی مثبت، جذابیت و احساسات خوب است. رنگ قرمز در خواب میتواند خبر از اتفاقی خوش، توجه اطرافیان یا تقویت روحیه و اعتمادبهنفس بدهد. بلند بودن لباس نیز نماد وقار، آبرو و جایگاه اجتماعی مناسب است.

نگاه کردن به خود در آینه نشاندهندهی خودشناسی، رضایت درونی و رسیدن به مرحلهای است که فرد نسبت به ظاهر، شخصیت یا موقعیت زندگیاش احساس خوبی دارد. اینکه لباس در آینه خیلی به او میآمده، نشانهی مقبولیت، پذیرفته شدن و هماهنگی او با شرایط فعلی زندگی است.

دست دادن با چند زن آشنا در خواب بیانگر روابط سالم اجتماعی، صمیمیت، آشتی یا تقویت ارتباطهاست و میتواند نشانهی حضور در جمعی شاد، یک مهمانی، مراسم خوشایند یا اتفاقی باشد که باعث تعامل و نزدیکی بیشتر با اطرافیان میشود.

جمعبندی:

این خواب بهطور کلی خواب بسیار مثبتی است و نشانهی ورود به دورهای خوب، افزایش محبوبیت، احترام و شنیدن خبرهای خوش است. همچنین میتواند بیانگر آمادگی فرد برای دیده شدن، پیشرفت یا شروع مرحلهای دلنشین در زندگی باشد.