2777
2789

من کلا خیلی حساسم رو همه چی

چند شب پیش با همسرم و مادرشو خواهرش رفتیم خونه داییش شب نشینی

خونه خالش هم چسبیده به خونه داییش

وقتی ما رسیدیم اونجا دختر خاله همسرم که ۱۴ سالشه از پنجره داشت نگاه میکرد کلا عادتشع همیشه صدا ماشین میاد نگاه میکنن از اونجا

ما که رفتیم جلو در خونه دایی همسرم

دخترخاله ش از جلو پنجره رفت کنار

بعد همسر من رفت یه سنگ کوچولو برداشت زد ب شیشه پنجرشون آروم به شوخی و خنده دو سه بار اسم دختره رو صدا زد

من خیلی بدم اومد حس بد گرفتم ☹️ همش تو دلم نگه داشتم نمیدونم بهش بگم بدم اومد یا ن

بنظرتون حساسم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم. خب وقتی دختره رفت برای چی همسرتون باید این کار رو بکنه؟🤔

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

بابا دختره بچس ول کن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

من از دیروز که پری شدم از هر حرکت همسرم دلخورم

همین الانشم بازم دلخورم

کلا دلخورم😂

ولی سخت نگیر منم مثل خودت بودم شاید هنوزم یکم هستم ولی تهش فقط خودمو عذاب میدم

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

نه عزیزم تو حساسی وگرنه اشکال نداره شاید خواسته شوخی کنه منم دختر دایی شوهرم ۱۷ سالشه خیلی باهاش شوخی میکنه ولی من اصلا ناراحت نمیشم وقتی منظوری نداره چه اشکالی داره