2777
2789
عنوان

یک دانشجوی افسرده‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 31 پست
دو ماهه اومدم دانشگاهاصلا نرفتم خونمون😭 وقت نمیشه راهم دوره خیلی. چون دیر اومدیم مدام کلاس جبرانی ا ...

درکت میکنم

منم از یه طرف دوری

از یه طرف سختی خوابگاه

فشار درس ها و حجم بالای کارا

خیلی اذیتم اینجا

متنفرم از اتاقمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر منی کلی سختی کشیدم تا به رشته ای که بخوام برسم الانم هیچی فرجه دادن بهمون ولی من حال هیچ کاریو ندارم دلم میخواد مثل این ادمایی که بیکارن و جیبشون پرپول بودم بدون هیچ دغدغه ای تا ساعا 2 ظهر میخوابیدم ولی نمیشه رو هوا موندم

شروع کن به نماز خوندن دلت آروم میگیره

دلم میخواد ولی نمیتونم😭

هیچ ارتباطی حس نمیکنم

بچههای خوابگاهمون هیچکدوم نماز نمیخونن و اعتقاد ندارن

مسخرهام میکنن

خسته ام دیگه😭💔

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

قربونت برم لطف کردیولی توی خوابگاه خبری از سلامت روان نیست🫠تایم خوابمم داغونهاز خودم و هرچی آدم روی ...

خواهش می کنم عزیزم. من ٦ سال و نیم خوابگاه زندگی کردم. می دونم چه جوی داره. آدم های سمی هست، آدم های خیلی خوب هم هست. باید یادبگیری چطور دوام بیاری. خط قرمزهات را از اول مطرح کن و در کنارش سعی کن تا حد ممکن انعطاف پذیر باشی.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خوب مشکلت چیه ؟رشتتو دوست نداری؟

والا هیچ رشتهای رو دوست ندارم

حس پوچی دارم. انگار هیچی متعلق به من نیست. انگار بخاطر هیچ به دنیا اومدم

قبلا به خیلی چیزها علاقه داشتم و الان همشونو از دست دادم🥲

ولی فشار دانشگاه خیلی زیاده...

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

حس میکنم اینایی که میگی منم

چقدر آدمها با دردهای مشترک اینجا هست😭💔

کاش یکیتون پیشم بود سفت همدیگه رو بغل میکردیم زار میزدیم

دلم یه بغل واقعی میخواد

واقعی واقعی🥲

چقدر منی کلی سختی کشیدم تا به رشته ای که بخوام برسم الانم هیچی فرجه دادن بهمون ولی من حال هیچ کاریو ...

میفهممت :"(💔

به ما حتی فرجه ندادن... چون دیر اومدیم

والا هیچ رشتهای رو دوست ندارمحس پوچی دارم. انگار هیچی متعلق به من نیست. انگار بخاطر هیچ به دنیا اومد ...

ببین علتش چیه .اگه حس میکنی بی دلیل اینجوری شدی بهتره بری روانپزشک دارو بهت بده منم افسردگی دوره ای دارم کلا بدون دارو فقط صبح پامیشم صورتمو میشورم وتا شب توتختم مدامم فکر خودکشی دارم .افسردگی بدون دارو درمان نمیشه

چقدر آدمها با دردهای مشترک اینجا هست😭💔کاش یکیتون پیشم بود سفت همدیگه رو بغل میکردیم زار میزدیمدلم ...

میدونی چقدر زخمت کشیدم تا به اینجا برسم ولی فقط همون ماه اول لذت بخش بود بعدش عذاب شد برام دوستایی که پیشمم اصلا تو فاز من نیستن خسته شدم زندگی بی دغدغه بدون استرس میخوام

بیا بغلم

کلی خانوادمو اصرار میکنم که بزارن یه ترم استراحت کنم ولی اونام درکم نمیکنن میگن ادا درمیاری😕💔

به من حتی اجازه نمیدن برگردم خونه

میگن حق نداری بیای

بمون زندگیتو بکن😭💔

واقعا دارم باور میکنم خودکشی تنها راهیه که منو خلاص میکنه

هرگز انقدر پوچ نبوده زندگیم