2777
2789
عنوان

یک دانشجوی افسرده‌ام

351 بازدید | 31 پست

فکر کردم بیام دانشگاه خوب میشم

متاسفانه بدتر شاید نه ولی بهتر هم نشدم

دو ماه و نیمه ۷ کیلو وزن کم کردم

دلم میخواد برم خونه، دلم میخواد بمیرم😭

هیچ هدفی از زندگی ندارم

هیچی خوشحالم نمیکنه. طوری که برف و اینا میاد بچههای خوابگاهمون از خوشحالی جیغ جیغ میکنن ولی برای من اصلا مهم نیست.

ولله هیچی شگفت زدهام نمیکنه.

خستهام

انقدر خستهام خدا میدونه فقط چقدر از دنیا بریدم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چرا اینقدر منییاز اول ترم تا الان نه فاکینگ کیلو کم شدم نه با اینجا میتونم کنار بیام نه حس میکنم ...

به خدا منم همینم😭

استرس و عذاب دانشگاه صب تا شب داره دیوونهام میکنه...

مگه قرار نبود اینجا خوش بگذره؟ چرا مثل جهنمه پس؟😭

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

باید بری تراپیست یا ترجیحا روانپزشک. خودت هم این کارها را انجام بده:

اول از همه اینکه ورزش را بگذار روتین زندگیت. و هر روز انجام بده. ورزشی که ضربان قلبت را بالا ببره مثلا پیاده روی تند، دویدن، ورزش های ایروبیک
دوم اینکه برای ذهنت فیل تر بگذار. اجازه نده هر مطلبی و با هر محتوایی واردش بشه (غمگین، خشن، ترسناک) و این شامل کتاب، پادکست، فیلم،موسیقی و حتی سایتها و سوشیال مدیا میشه.
حتما خواب منظمی داشته باش. هم از نظر ساعت خوابیدن و بیدار شدن و هم طول مدت خوابیدن. خوابیدن بعد از ساعت ١ نیمه شب یا خواب کمتر از ٦ ساعت به شدت ریسک افسردگی را بالا میبره.
از افراد سمی دوری کن.
روی گفتگوهایی که داخل ذهنت در جریان هست، اگاهی داشته باش. مثل اینکه از بالا داری نظاره می کنی و به یک گفتگو گوش می کنی. نیاز نیست !متوقفش کنی، فقط نظاره گر باش

سعی کن با طبیعت، حیوانها، گل ها و گیاهان در ارتباط باشی

و حتما چند تا هدف کوچک برای خودت داشته باش

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چی میخونی رابطه ات با دین و خدا چگونه است

پرستاری میخونم؛ یکی از شهرای بزرگ

شهری که آرزوم بود قبول بشم الان جهنم شده برام

هیچ رابطهای با خدا ندارم. خیلی وقته نمیتونم قبول کنم که مهربونه و حواسش هست.

جدیدا فکر میکنم فقط یه خالقی ما رو خلق کرده و تمام. الانم کاری با کسی نداره.

این عقیده شدیدا عذابم میده اما نمیتونم به چشم دیگهای نگاهش کنم.

باید بری تراپیست یا ترجیحا روانپزشک. خودت هم این کارها را انجام بده:اول از همه اینکه ورزش را بگذار ر ...

قربونت برم لطف کردی

ولی توی خوابگاه خبری از سلامت روان نیست🫠

تایم خوابمم داغونه

از خودم و هرچی آدم روی زمینه متنفرم😭😭

منم خوابگاهی ام و خلقم افسرده است.هر چند وقت یه بار میری شهرتون؟

دو ماهه اومدم دانشگاه

اصلا نرفتم خونمون😭 وقت نمیشه راهم دوره خیلی. چون دیر اومدیم مدام کلاس جبرانی ایم...

وزن کم کردن هم اگر اصولی نباشه میتونه باعث افسردگی بشه

من نمیخواستم کم کنم

خودش اینطوری شد

از بس حالم خرابه عین سگ سیاه شدم

ترم چندی؟

خونتون از خوابگاه دوره؟

رشته ای داری دوست نداری؟

هم اتاقیات دوست نداری؟

قبلشم احساس افسردگی داشتی؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗