2777
2789

مقایسه خیلی کار زشتیه دوستان

اعتماد ب نفس آدمو خرد میکنه من خودم حاضرم جون و عمرمو برای آبجیم بدم ولی واقعا این حرف اونم تکرارش برای چندبار جلوی هرکسی توسط این دختره درست نبود

من اخر ترم هستم اولین سال دانشگاهمه یه ذره بایکی صمیمی شدم

اولا بگم ک این دختره همیشه بقیه رو مسخره میکنه که فلانی قیافش اینطوری و اونطوریه

چندبار بهش گوشزد کردم ک کار درستی نیست مسخره کردن قیافه مردم

و بگم ک از من بزرگتره و تا الان به کسی نگفته سنشو

امروز چندبار گفت فلانی خواهرت خیلی از خودت خوشگلتره منم هربار با خنده گفتم اره خداروشکر خیلی آبجیم ماهه اینو چندبار امروز تکرار کرد منو به مرز عصبانیت کشوند

منم تو جمع گفتم راستی فلانی امسال 24 سالت میشه یا 23 ؟ خیلی عصبی شد و از کوره در رفت

واقعا قصد ناراحت کردنشو نداشتم ولی باید ادب میشد و میفهمید انقدر نباید قیافه بقیه رو مسخره کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی از من پایین تر اینو بچه های کلاس اون روز داشتن پشت سرش میگفتن گفتم نگید قیافش خیلیم خوبه و ...

واقعا نظر دادن در مورد قیافه بقیه به صورت تمسخر یکی از زشت ترین کاراس که مردم دست کم گرفتنش یکیشممثلا فلانی شانس داره زشته و..

شایدم خودشنمیدونه کارش اشتباهه و براش تبدیل شده به یه عادت

الان خودش قیافش از شما پایین تره،نمیگم کسی که خوشگل باشه مسخره کنه که واسه هیچکس قشنگ نیست،ولی الان همین ادما میان گله میکنن که ما زشتیم کسی دوسمون نداره تا وقتی خودشون ظاهرو مسخره میکنن دیگه چه توقعی دارن همون بهتر که خوشگل نیستن