2777
2789

به نظر من بهترین قانون برای نگه داری طلا راز داریه . این که صاحب طلا و یه نفر دیگه فقط جاشو بدونن بدون این که به هیچ کس دیگه بگن . همین حرفا و دهن به دهن شدنا اکثرا عاقبتش میشه دزدی .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دزد اگه سبزی قرمه لازم داشت برد چی 😅

این هم آفت بهره مندی از مال دنیا است که بی وقفه باید در گروی مالت باشی و از گزند در امانش نگهداری.

می گن زنون، موسس رواقی گری زندگی فقیرانه ای داشت، پسرکی رو دید که آزادانه و سرخوش در حال بازی است و به خودش گفت پسرکی در آزاد زندگی کردن از من پیشی گرفت...

و بی درنگ اندک وسایلی که تنها بهره اش از دنیا بود رو هم بخشید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا دزدا دیگه صرفشون نمیکنه اثاث خونه ببرن و خودشونو اسیر بلند کردن تیوی کنن دنبال دلار و طلان ...

دزد رو گرفتند گفت اه در بساط ندارم آزادم کنید کار کنم طلاها رو پس بدم .هیچی دستشون رو نگرفت

این هم آفت بهره مندی از مال دنیا است که بی وقفه باید در گروی مالت باشی و از گزند در امانش نگهداری.می ...

طلا از نظر امنیتی سرمایه خوبی برای نگه داری نیست برای همین از قدیم مردم دنبال ملک و زمین بودن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

دزد رو گرفتند گفت اه در بساط ندارم آزادم کنید کار کنم طلاها رو پس بدم .هیچی دستشون رو نگرفت

نابود بشن انشاالله اینا آدم کار کردنن اخه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
بکش بیرون

اگه اون اتفاقات بیفته چنان هرج و مرجی میشه که مردم همه به هم حمله میکنن سر دو گرم طلا تو خونمون میکشنمون دیگه فرقی نداره در هرصورت بازنده ایم😔

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

والاملت اونقدرعاجزشدن تندتنددادن طلامیفروشن طلایی هم مونده مگه

والا برعکس گفتی

فعلا که مردم شده دارن وام میگیرن حتی ماشین میفروشن و سریع همه دارن طلا میخرن این روزا

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من سه تا النگو نازک با یه تک پوش استفاده میکنم ولی با این تاپیک حس میکنم باید درش بیارم بندازم یه گوشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نگهداری طلا توی فریزر و این داستان ها قدیمی شده چندروز پیش مصاحبه با ی دزد ودیدم ک میگفت تو فریزر هم دنبال طلا بوده خخخخ منم از ترس دخترم ک همش میگه طلاهاتو بده ب من طلاهامو در آوردم یجا بیخودی هم گذاشتم