2777
2789

بهترین کار برای اونا که نمیخوام استفاده کنند اینه که اینه یه دیواری که با همسایه مشترک نیست رو بکنید توش جاساز کنید و دوباره روشو گچ کنید

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلد نیستمبذا میپرسم میگم بهت🤣🤧😁😏

باشه.دمت گرم😘🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بهترین کار برای اونا که نمیخوام استفاده کنند اینه که اینه یه دیواری که با همسایه مشترک نیست رو بکنید ...

آخه طلایاب دارن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

منم همیشه فکر میکنم اینا که مثلا ده دوازده تا النگو و کلی گردنبند و انگشتی و یه عالمه طلا نگران دزد ...

اشناسایی رفته بودن مسافرت. کل طلاها رو بردن جالبه به ماشین و تیوی دست نزدن .میتونستن اونا رو هم ببرن گمونم اونا هم تخصصی رو طلا کاد میکنند

همسایه ما عروس و مادر زن رفته بودن تهران هر دوتاشون خفت کردن ۲میلیارد طلا هاشونو از شون گرفتن دزدا

چند وقت پیش یه خانمی میرفته سر کار همکاراش که دوتا بودن اون روز نیومدن تنها سوار مینی بوس شده راننده بخاطر طلاها برده بیابون کشتش راننده رو گرفتن کتک زدن اعتراف کرد الان مردم گشنن بهاطر یه النگو آدم میکشن طلا انداختن ترسناکه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بخواد بیاد خودشون خیلی واردن میدونن کجا بگردن

خونه برادرم بزرگ ویلایی دو طبقه

در عرض بیست دقیقه دوربین گرفته بود

فقط رفته بودن سراغ همون جایی که طلا ها بود

کل خونه هم بهم نریخته بودن

دستگاه دارن

خودم که گذاشتم صندوق بانک

ودیعه ۱۰۰ میلیون بلوکه شده تو بانک

اجاره هم سالانه میدم

بیمه هم اجبارا کردم

ولی خب جایی بخوام برم و یا اون چند روز جنگ خیلی بد و وحشتناک بود

چند وقت پیش یه خانمی میرفته سر کار همکاراش که دوتا بودن اون روز نیومدن تنها سوار مینی بوس شده راننده ...

اره اینا هم بچه همراهشون بوده گفتن اگه نمیخواین بلایی سر بچه بیاریم هر چی دارین طلا بدین

گلم هزینه نگهداری چقدمیگیرن

هر چهل گرم بیست تومن بهت وام میدن بعد وام رو پس میدی طلاتو میگیری

اشناسایی رفته بودن مسافرت. کل طلاها رو بردن جالبه به ماشین و تیوی دست نزدن .میتونستن اونا رو هم ببرن ...

اره بابا دزدا دیگه صرفشون نمیکنه اثاث خونه ببرن و خودشونو اسیر بلند کردن تیوی کنن دنبال دلار و طلان حروم زاده ها

قدیما کل خونه رو خالی میکردن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم