2777
2789

من و شوهرم دوتامون دانشجوی پزشکی هستیم که توی خوابگاه زندگی میکنیم، وسیله خونه هم زیاد نداریم خیلیی خونمون ساده و خالی هست در حد فرش و یخچال

بعد الان بچم به دنیا اومده دوستای همسرم و خودم زنگ میزنن میخوان بیان به دیدن من و بچه دسته جمعی

شرایط دوستامون خیلی خوبه مخصوصا اونا که متاهلن

من دوست دارم بیان خونم اما از وضع خونم خجالت میکشم

چیکار کنم؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان خدایا خب هرکی بدون تو خوابگاهی شرایط رو میدونن میدونم سخته ولی خودشونم همین بودن دیگه به امید بهتر شدنتون انشاله اصلا اذیت نکن خودتو میدونی چنننننند میلیون نفر حصرت شرایط الان شمارو میخورن

بیرون رستورانی کافه ای جایی قرار بذارید. نمیشه؟ ولی دانشجویی دیگه. چه انتظاری از خونه دانشجویی دارن ...

اونا هم با اینکه همسراشون خانه دار هستن یا دانشجو وضع خونشون خیلی خوبه و پولدارن

دوتا شهر دیگه ان خانواده هامون که هرکدوم چهار پنج ساعت فاصله

خب پس کاریش نمیشه کرد

بذار بیان پذیرایی در حد عالی داشته باش ازشون و وضعیت خونه اصلا برات مهم نباشه

در نهایت اگر دوست داشتی توضیح بدید براشون که ببخشید خونه دانشجویی و فلان و بیسار و از این تعارفات دیگه

دل نگران نباش

هیچکی اول زندگیش همه چیش اوکینبوده

تعجب میکنم اگه شرایط انقدر بده که خجالت میکشی چرا بچه دار شدید

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اگر کسی واقعا دوست باشه تو هر شرایطی باشی باز ازشون خجالت نمیکشی

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اگه امکانش هس نی نی رو ببرین بیرون دعوتشون کنین

بچش تازه بدنیا اومده سرده مریض نشه