2777
2789

دیشب دلم یه جورایی شکست

تازه چند ناهیه ازدواج کردم

و خب خونه پدرم دست به سیاه و سفید نمی زدم فقط درس .الانم درس

چند باری کم و کسری داشته خونم هنوز به ریل نیوفتادم... مثلا نشده مرتب کنم یا صبحا بلند نشدم صبحانه اماده کنم و اینکه از طرفی شوهرم بی عاطفه شده بود . و حتی میفهمیدم مثلا خواهر شوهرم بی محلی میکنه ی جور دیگه شدن همشون. امروز فهمیدم اینا رو همه رو به خانوادش گفته بود (اینکه رفته بود بدی ها رو گفت دلم شکست) . که خونه رو دیر به دیر مرتب می کنه ننی دونم صبحانه اماده نمی کنه . (کلا همه دعواهامون رو می دونستن) من دیشب مواخذه شدم 🙂 و گقتن زنه که مرد رو میسازه.یکم سریع باش ب زندگیت برس. یهو میبینی شوهرت میگ نمی خوامش اوحوقت چی.

یک طرفه رفتن جلو... بهشون گفتم وقتی منخونه نیستم ظرفا رو پرت می کنه اب بهش نمیزنه خشک میشه. خب اینارو چرا مراعات نمی کنه چرا تا می رسه خونه جوراباش پرت میکنه

بهم گفتن که اینا ایراد نیس تو خودتو درست کن

بچه بازی در نیار

من هیچی نگفتم . گفتم شما درست میگید

میشه توصیه های خوب برای بنویسید که یاد بگیرم؟ برای زندگی مشترک

میخوام دیگ سربلند باشم

ولی دلم با شوهرم صاف نمیشه. چون این بار اولش نیود که هر چی از زندگی خصوصیمون بود گفت

نمی دونم باید چیکار کنم

کار شوهرت بشدت بد بود بدون دعوا باهاش سرسنگین شو

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از تو نیست مشکل از این کشور تخمیه

زن و مرد ازدواج میکنن برای مرد آب از آبم تکون نمیخوره مثل قبل به زندگیش ادامه میده ولی زن باید کلفتی کنه صبحونه ظرف فلان. بعدش هر اتفاقی افتاد تقصیر زنه و مرد مواخذه نمیشه. لعنت به همچین خانواده هایی با همچین طرز فکری

باهاش حرف بزن

این خیلی کار اشتباهیه که اتفاقات زندگی شخصیتونو ببره بیرون از خونه

شما امچند ماهه ازدواج کردی طبیعیه میوفتی رو غلتک

بهش بگو کل کار خونه مال من نیست و تقسیم وظایف کنید

مشکلت رو تو خونه خودت حل کن ۲ نذار کسی دخالت کنه ۳ اگر شوهرت هر کاریم کرد پیش خانوادش فقط خوبشو بگو پیش خانواده خودتم همینطور ۴ به شوهرت بفهمون خاله زنک نباشه و حرف خونه رو بیرون نبره ۵ ستون و قلب خونه زنه به خودت و خونه زندگیت و شوهرت برس

توصیه اکید بنده اینه که با پنبه سر ببر، اگه اهل جنگ و دعوا و طلاق نیستی خیلی چراغ خاموش برای پیشرفت خودت صدتو بزار و در مقابل حرفهای اونا بگو چشم حتما توصیههاتونو تو زندگیم عملی میکنم

وقتی بگی چشم ولی کار خودتو بکنی و برای پیشرفت خودت تلاش کنی موقعی که قوی و موفق بشی مطمئن باش اونا دنبالت میفتن که تورو نگهدارن

ایشون باید با شما در میون بزارن ، که احتمالا گذاشتن و شما درست نکردی و ایشون رفته به خانواده گفته تا بلکه باهاتون صحبت کنند قانع بشین ، ررفتارتونو واقعا باید اصلاح کنین ( باید از قبل ازدواج بگید نمیرسم و باید کمک کنی تا الان به مشکل نخورید)

هیچ کس حق نداره مسائل توی خونه رو بدون رضایت همسرش به هیچ کس بجز مشاور بگه!

الان قبل از هر موضوعی این مساله رو ریز به ریز بررسی و حل کنید. این اصلا ربطی به یه موضوع خاص نداره. تمیزی خونه و .... پیشش حاشیه هستن. اینو ببندید بذارید کنار.

بعد از اون به طور مستقل برای دوتا چیز برنانه ریزی کنین؛

تمیز کردن خونه و تمیز نگه داشتن خونه

نسبت به کار بیرون هرکدومتون، سهم هر کسی ممکنه متفاوت باشه توی تمیز کردن

یه جور منصفانه

اما توی تمیز نگه داشتن هر کسی مسئولیت خودش رو داره. تمیز نگه داشتن یعنی اینکه هر چیزی رو بعد از استفاده سر جاش بذاری. ظرف رو اگر نمی تونی همون لحظه بشوری آشغالاشو خالی کنی و آب بزنی. لباسا و ... رو بلاتکلیف رها نکنی. اگر چیزی جایی رو کثیف کرد همون موقع تمیز بشه و ....

این دیگه چیزی نیست که تقسیم بشه واسه هر کسی مشخصه.

اول زندگی نه جو گیر شو براش همه کار کن که بشه وظیفه ات

نه بیخیال و شلخته باش که محیط خونه براتون تداعی آشوب و بی نظمی باشه

این مساله دو طرفه هست

شما اگر قرار بود همون روند خونه پدری رو داشته باشی و فقط درس بخونی همونجا می موندی تا جایی که می خواستی درس می خوندی و بعد ازدواج می کردی

همسرت هم اگر به شما تعهدی داده که برای درس خوندن کمک می کنه دیگه نباید بابت این مسائل بدو بدو بره به خانواده ش گزارش بده

هر دو باید مسئولیت پذیر باشید و فقط از یکی نباید توقع داشته باشید که بار مسئولیت زندگی رو به دوش بکشه؟!