2777
2789

ببخشید معذرت میخوام

من خارش کلیتوریس گرفتم حدود دو هفته اس

اولش سوزش ادرار داشتم ولی الان فقط سوزش دور ناحیه واژن دارم نمیدونم چیکار کنم نمیتونم دکتر برم

معذرت میخوام که میگم ولی جدا از اون خارش و درد مقعدم گرفتم و داره عذابم میده

کسی تجربه ای نداره ؟ چیکار کنم الان دارم اشک میریزم دیگه نمیتونم تحمل کنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان دسترسی به دکتر نداری. تو سرکه و اب ولرم بشین. اگه نداری برو دارو خونه پماد ان ان بخر. اگه بازم ن. ذغال ک داری خیلی زغال بذار گاز. عنبرنسا دود بده. اونم نبود با اسپند. بذار گرما بخوره ب.. خارش واقعا قطع میشه. به هیچ عنوان نخارون اصلا

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
چون گیر پدر و مادر خسیس افتادم مامانم هردارویی میگه بزن که فقط خوب شی تا دکتر نبرن😭

همیم کارای ک گفتم الان انجام بده. حداقل دردت کم بشه. شلوار لباس زیر نپوش فعلا یه دامن یا لباس گشاد بپوش و همون کارای ک گفتم انجام بده

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
باید بری دکتر پماد بگیری عفونت گرفتی یا برو دارو خانه علایمتو بگو بهت دارو بده .برای مقعد هم احتمال ...

خودمم حس میکنم باوسیره ولی مامانم به بابام گفته گفته قبلا منم اینجور بودم مال نشستن زیاده😭 من دوهفتس اینجورم دارم عذاب میکشم ولی نمیفهمن

چون گیر پدر و مادر خسیس افتادم مامانم هردارویی میگه بزن که فقط خوب شی تا دکتر نبرن😭

یه تشت اب پر کن توش یه استکان سرکه بریز وتوش بشین . چند بار تکرار کن تا خوب بشی

.بعد رابطه خودتو تمیز با صابون بشور ولباس زیرتو عوض کن .وهمیشه لباس زیرت خشک باشه

روستام نمیشه خودم برم ماشین ندارم

نمیتونی ماشینی چیزی بگیری

به شوهرت بگو من میخوامبرم دکتر ببرتت

توضیح اضافه تر خواستی بدی بگو روم نشد به خانوادم بگم و با تو راحت ترماز این حرفا