2777
2789
عنوان

دیروز طلا خریدم پشیمونم میترسم چه کنم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 42 پست
منم شنیدم ولی دارن کسری بودجه رو ار جیب ماها تامین میکنن عمرا پایبن بیاد

ببین میادپایین هرسال شگردشون اینه اون که شنیدم همیشه درست میگه گفت اخر دی و اول بهمن اخبارمثبت پخش میکنن میریزه میاد پایین و همه میگن ارزون شد بعد دوباره بالامیرع

پارسال چندنفر سکته کردن چون طلای ۸ تومنی خریدن بعد ریخت اومد ۶تومن طرف خونه فروخته بود ماشین فروخته بود سکته کردن چندنفر

اصلا بهش فکر نکن و قیمت هم چک نکن

الان میاد پایین باز میره بالا تا هجده نوزده منم پونزده تومن خرید کردم ولی خب تهش اینه که میتونستیم ارزون تر بخریم و سود بیشتری بکنیم اونم فدای سرمون دیگه چقدر آدم بشینه حرص بخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گفت پیش بینی شده تا 12 پایین میاد

خدا کنه انشالله خدا از دهنت بشنوه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ببین میادپایین هرسال شگردشون اینه اون که شنیدم همیشه درست میگه گفت اخر دی و اول بهمن اخبارمثبت پخش م ...

اخه دو تومن پایین اومدن که سکته کردن نداره ت. این تورم

یادمه با دلار سه تومن یکی سکته کرد

چه میدونست قراره بشه ۱۴۰ تومن

اخه دو تومن پایین اومدن که سکته کردن نداره ت. این تورم یادمه با دلار سه تومن یکی سکته کرد چه میدونست ...

اونیکه خونه فروخته سکته میکنه اتفاقا طلا طول کشید تا از ۶ دوباره بره ۸تومن

چون یدفعه از ۴ رفت تا ۸

یکیشونم تو قم بود که خبرش پخش شد که سکته کرده جوونم بود خونه ای که زند گی میکردو فروخته بود چندنفردیگم بودن

اونیکه خونه فروخته سکته میکنه اتفاقا طلا طول کشید تا از ۶ دوباره بره ۸تومنچون یدفعه از ۴ رفت تا ۸یکی ...

دو ماهم نشد ۸ تومن بود

اسفند رفت ۶ که من خودم خریدم

دوباره مرداد ماه شد ۷ الی ۸

و بعد ماهی دو میلیون افزایش داشته اصلا به ۶ ماهم نکشید این ۸ تومنی که شما میگی

بازار ثبات نداره و محاله که تو این اوضاع قیمت پایین بیاد نهایت یکی دوتومن اونم چندماه بعد بیشتز میره بالا

دو ماهم نشد ۸ تومن بوداسفند رفت ۶ که من خودم خریدمدوباره مرداد ماه شد ۷ الی ۸ و بعد ماهی دو میلیون ا ...

عزیزم اماردستت نیس مث اینکه من اسفند خریدم طلا ۸۲۰۰بود دوماه بیشتر موند رو این قیمت

تا ۸۷۰۰سقف زد بعد اردیبهشت خرداد ریزش کرد اومد رو ۶ بعد از شهریور رفت بالا رو ۹ ۱۰ ۱۱ و این افزایش قیمت تا۱۶تومن تو دوسه هفته اس که رخ داده من خودم انقدر پیگیرقیمتم میدونم

دیروز ۱۶۲۰۰بوده امروز شده ۱۴۹۰۰ پایینترم میاد درسته که همیشگی نیس ولی یه درجا میزنه رو این قیمتا و بعد میره بالاتر تا ۲۰

طلارو هروقت بخری سوده شابد مثلا تا آخر سال یکم بیاد پایین ولی قطعا تا ۵ سال آینده چند برابر الان شده ...

۴

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چند گرمه

۴

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

مگه چقدر خریدی؟؟؟ اصلا تو این شرایط خرید و فروش طلا ریسکه

۴