2777
2789
عنوان

دوست پسرم مسدودم کرده

211 بازدید | 20 پست

سلام دوستان مدتی با یکی بودم رو در رو خیلی خوبه اما پشت گوشی یه آدم دیگس گاهی جواب میده گاهی نامیده

یه ماه عسل شد با یه دلیل اومد آشتی کردیم منم سخت نگرفتم چون دو تاخطشو عوض کرده بود گفتم شاید واقعا واسه خودش مشکلی پیش اومده نه اینکه از من فرار کرده

بار دوم اومد و بعدش که رفت یه بار جواب پیاممو داد اما بعدش آنلاین میشه اما جواب نمیده تا اینکه با شماره خودم زنگ زدم اشغال میزنه بعد یک ساعت زدم بازم اشغال با شماره دیگه زنگ زدم بوق خورد برگشتم با شماره خودم دیدم اشغال

فهمیدم مسدود کرده بهش پیام دادم و تمومش کردم خوند جواب نداد و دیدم بعدش هم آنلاین میشه

الان بعد یک ماه اومد میگه مسدود نزدم

فقط بگین امکانش هست مسدود نزده باشه ؟؟

جام بودیم وقتی اومد چی بگم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی میگه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
چجوری بهش بفهمونم چون ازم سواستفاده هم کرد با اینکه میدونه اولین باره به یه نفر اعتماد کردم

هیچی فقط بلاکش کن بره گمشه هرچند بلاک شه میره سراغ گزینه بعدی اصلا یاد شما نمیفته ک تفریحی با همه هست

وقتی دورش خلوت میشه یاد تو میفتهاصلا جوابشو نده دیگهبزارش تو بلک لیست

حضوری اومد و گفت بلاک نکردم

چون واتساپ آنلاین شدنشو میدیدم اما از تماس می نه اشغال