2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پیام یکی رو بعد یک ماه جواب دادم😭

وای چطوری میتونی من هی جلوی خودمو میگیرم حداقل سه ثانیه صبر کنم😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

ی بنده خدا واتساپ پیام داد نتم بسته بود همین که نتم و باز کردم دیدم نوتیف اومد سلام بعد پیامش وپاک کرد تو واتساپ جاش میمونه میگم کااااش زودتر نتم و باز میکردم ببینم بر چی اومده چون پیوی شم نداشتم چت باهاش

اومده بین چت ها

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

تاحالا تماس تصویری گرفتی

یه پسر خالم که اصلا باهم چت نمیکنم دیدم تصویری زنگ زده گفتم کار داشتی گفت نه دستم خورد😂پروفایل جدید گذاشته بودم میخواسته ببینه🤣

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

من ادمین پیج همسرم بودم بارها و بارها اشتباهی میشد تماس تصویری با مشتریا میگرفتم 😂😂😂 خاک تو سرم بعد هول میشدم نمیدونستم باید چطوری قطعش کنم گوشیمو به کل خاموش میکردم 😂😂🤦🤦

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

وای چطوری میتونی من هی جلوی خودمو میگیرم حداقل سه ثانیه صبر کنم😂

اصلا نمیخواستم آخه😭😭😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

من یه بار نصف شب داشتم از مشاورم میگفتم بدم میاد همین طور تو پی ویش یهو دستم خورد تصویری ساعت ۲ شب بعد هول شدم نمیتونستم قطعش کنم بیچاره از خواب بیدار شده بود ویس داد چیزی شده🤣🤣😭😭