2777
2789
عنوان

چه کارا یا شیطونیایی میکنید که شوهرتون خوشش میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13313 بازدید | 199 پست
اگه میخوای بیا بی وی بهت ای دیشو بدم  چون ورود مجردا و مردا ممنوعه نمیتونم اینجا بگم

آره لطف میکنی عزیزم

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد انرژی میگیرم از کسایی که خودشونو‌واسه همسرشون لوس میکنن و دلبری میکنن و چقد حالم از کسایی بد میشه که میگن ما شوهرمون رو بی محلی میکنیم دنبالمون راه میفته و یا اینکه شوهرم هیچکاری نمیکنم ولی عاشقمه روزی صدبار زنگ میزنه. خب این تاپیک راه های دلبریه نه اینکه بپرسن شوهراتون چقد دوستون داره.

والا طرف فقط اومده انگار دل بقیه رو بسوزونه. روزی شصت بار شوهرم زنگ میزنه همه کار برام میکنه منم مثه مجسمه ام.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خخخخخ منم حرف نمیزنم خو  فقط انگولکش میکنم

آره اونم عاشق انگولکه. همش میگه منو بخارون و نازم کن. بهش میگم مگه شپش داری. کلی میخندیم. شبا حتما موقع خواب پشتشو میخارونم آرزو داشتم موهاشو ی کوچولو بلند میذاشت لااقل یک سانتی متر بشه منم نازشون کنم و دست بکشم داخل موهاش. وقتی خوابیده اینقد قربون صدقه اش میرم و‌نگاهش میکنم دلم میخواد همون لحظه فداش بشم اما وقتی بیداره خیلی بی جنبه اس دو تا بوسش کنم حمله میکنه بهم. منم الان واقعا آمادگیشو ندارم ترجیح میدم فقط موقعی که کاملا خوابه واسه دل خودم فقط بهش محبت کنم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

من هر اوسکول بازی درمیارم خوشش میاد

کلا میگه من همینی که میبینمو دوست دارم

همینی که میبینه هم خل و چله

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
من هر اوسکول بازی درمیارم خوشش میاد کلا میگه من همینی که میبینمو دوست دارم همینی که میبینه هم خل و ...

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......