2777
2789
عنوان

خانم خراسانی رژیم لاغری ایتا

88 بازدید | 16 پست

سلام بعد از سال ها اومدم نی نی سایت یه چیزو بگم

من رژیم خانم خراسانی رو گرفتم تو ایتا

قبلش خیلی گشتم تو نی نی سایت کسی چیزی راجع بهش نگفته بود ولی حالا خودم تجربه مو اینجا میذارم صادقانه

بدون هیچ تعصبی

که هر کس خواست قبل رژیم گرفتن از ایشون تحقیق کنه بدونه که چیه

خانم خراسانی یه گروهی تو ایتا دارن

و رژیمی میدن بر پایه طب سنتی و نوین ترکیبی

نتایج خوبی هم دارن

خیلی از اعضای گروه هم راضی هستن از رژیم

و واقعا کاهش وزن های خوب و بدون آسیب دارن

منم هزینه کردم وسایلی که گفته بودن تهیه کردم اماده رژیم شدم اما بر خلاف تصور رژیم واقعا پر هزینه ای بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل اینکه وارد گروه اصلی بشید یه رژیم پاکسازی سه یا شش روزه داره من چند بار از ادمین ها پرسیدم رژیم پاکسازیتون همون آش آبغوره هست ولی جواب ندادن و دقیقا همون رژیم آش آبغوره بود که من قبلا هم گرفته بودم

قبل اینکه وارد گروه اصلی بشید یه رژیم پاکسازی سه یا شش روزه داره من چند بار از ادمین ها پرسیدم رژیم ...

عزیزم میشه راجع به رژیم اش آبغوره برام توضیح بدید چطوریه ممنون میشم 🙏

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

خلاصه بعد دو دوره سه روزه آش خوردن که کاهش وزن خوبی هم داشت برای بیشتر افراد وارد گروه اصلی شدیم و تو گروه اصلی با یه دوره شش روزه پاکسازی دیگه روبرو شدیم

که هر روز آب سیب یا آب پرتقال دو لیوان باید بخوری

پسته داره بادام فندق و موز و...

و منی که سه تا بچه کوچیک دارم و مهمان هم خونمون زیاد میره میاد هر بار میخوام آبمیوه م رو بخورم باید برا چندین نفر بگیرم

شما فک کن من بخوام روزی سه کیلو میوه رو آبشو بگیرم تو این گرونی همین یه دوره رژیم ده میلیون خرج برمیداره برا آدم

خیلی ناراحت شدم که از اولش برای آدم روشن نمیکنن که رژیم چطوریه همه هم به به و چه چه میکنن..

واقعیت این رژیم همینه که گفتم

برا هر کسی که بعد ها شاید در مورد این رژیم سرچ کنه بدونه که کاهش وزن داره ولی رژیم راحتی نیست

نکات دیگه هم داره ولی چون اونقدر مهم نبود بهش نپرداختم

خلاصه بعد دو دوره سه روزه آش خوردن که کاهش وزن خوبی هم داشت برای بیشتر افراد وارد گروه اصلی شدیم و ت ...

یعنی فقط آبمیوه میخوردین غذا چی؟

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

یعنی فقط آبمیوه میخوردین غذا چی؟

نه مثلا صبحانه دو لیوان آب سیب روز بعد صبحانه دو لیوان آب پرتقال

نه الی دوازده روز اول نون و برنج نداره

بعد خیلی کم در حد یه وعده برنج یا یه وعده نون یه کف دست اضافه میشه..

نه مثلا صبحانه دو لیوان آب سیب روز بعد صبحانه دو لیوان آب پرتقال نه الی دوازده روز اول نون و برنج ند ...

ای بابا اینجوری که خیلی سخته از شما هزینه هم گرفته بود

ای بابا اینجوری که خیلی سخته از شما هزینه هم گرفته بود

آره هزینه ش 250 بود اون مهم نبود ولی یک عالمه دارو گیاهی ازشون سفارش دادم که اگه نخوام این رژیمو ادامه بدم دیگه به دردم نمیخوره با پول ویتامین ها حدود چهار میلیون شد

آره هزینه ش 250 بود اون مهم نبود ولی یک عالمه دارو گیاهی ازشون سفارش دادم که اگه نخوام این رژیمو ادا ...

خیلی شده دستت درد نکنه گفتی کاش بقیه هم بخونن مثل شما اینطوری اذییت نشن

خیلی شده دستت درد نکنه گفتی کاش بقیه هم بخونن مثل شما اینطوری اذییت نشن

ان شاء الله مفید باشه بدی گروهشون اینه که هیچیو واضح نمیگن همه چیو قطره چکونی میگن آدم از اول بدونه با چه رژیمی رو به رو هست برنامه ریزی میکنه یا می بینه شرایطش رو نداره واردش نمیشه

ان شاء الله مفید باشه بدی گروهشون اینه که هیچیو واضح نمیگن همه چیو قطره چکونی میگن آدم از اول بدونه ...

فدای سرت عزیزم یه رژیم دیگه رو امتحان کن مثل کالری شماری