2777
2789
عنوان

خونه یا طلا یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 36 پست
خیلی خوبه الان دیگه طلا رشدشو کرده بعد عید ملک منفجر میشه چثن قیمت ملک الان روی طلای ۳ میلیونیه مصال ...

مطمئنی بعد عید خونه گرون میشه؟

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی بعد عید خونه گرون میشه؟

شک نکن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

شک نکن

بیشتر از طلا؟؟

من میخوام طلا بفروشم خونه بخرم نمیدونم کی بهترین وقته

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

آدم نمیدونه چکار کنه

چند سال قبل یه خونه خریدیم واقعا هیچ تجربه ای نداشتیم فقط میخواستم پولمون خراب نشه الکی توی یه مجتمع که نما ساختمان سیمان سفیده

الان ۹سال اون خونه داریم تا حالا خودمون نرفتیم ساکن بشیم

یه چند سالی دادیم مستاجر که خیلی اذیت کردن

ترجیح دادیم خالی باشه بهتره

خودمون شهر دیگه زندگی میکنیم

الان ۶۷گرم طلا دارم یه ماشین حدودا ۴۵۰ میلیون قیمتش

دوست دارم اون خونه بفروشم یه جای دیگه بخرم

ولی نمیدونم چرا خونه فروش نمیره با اینکه ۱۰۸ متر ولی فقط چون ظاهر مجتمع جالب نیست خیلی فروش نمیره

اصلا تا حالا نشده خودمون بریم واسه زندگی هر سری تصمیم گرفتیم جور نشده خودمون بریم

لطفا واسم دعا کنید هر چی به صلاح واسمون پیش بیاد

خیلی دوست دارم خونه با طلاهام بفروشم جای دیگه ملک بخرم

بیشتر از طلا؟؟من میخوام طلا بفروشم خونه بخرم نمیدونم کی بهترین وقته

الان بهترین وقته

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو