2777
2789
عنوان

شوهر بددهن

154 بازدید | 16 پست

اگه شوهرتون از اول ازدواج فحش ناموس به خودتون و خانوادتون بده و هیچ احترام و ارزشی قائل نباشه چیکار میکنین؟

چجوری فراموشش کنم خونه بابامم ولی فکرم درگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای طلاق اومدی خونه ی پدرت؟ اگر اره ک دیگه فکرشو نکن کار خوبی کردی من تا حالا برام پیش نیومده ولی رو این مورد خیلی حساسم فکر کنم تا اسم خانوادمو می اورد مثل سگ میزدمش بعد هم ترکش میکردم😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
با زبون نرم ادمش کن

دیگه نمیشه بار آخر خیلی بد بود هم اون ظاهراً هم من قصد جدایی داریم خونه بابامم مهریه گذاشتم اجرا ماشینشو بردم پارکینگ شکایتم کردم بابت فحاشی و.. اونم دادخواست تمکین برام زده دو ماه دیگه دادگاهشه

دیگه نمیشه بار آخر خیلی بد بود هم اون ظاهراً هم من قصد جدایی داریم خونه بابامم مهریه گذاشتم اجرا ماش ...

اگ بچه نداری مهم نیس جدا شو بداخلاق ادمو پیر میکنه اگ پولداره جدا نشو برا خودت مستقل شو فک کن عابر بانکه

اگ بچه نداری مهم نیس جدا شو بداخلاق ادمو پیر میکنه اگ پولداره جدا نشو برا خودت مستقل شو فک کن عابر ب ...

بچه ندارم ولی همکاریم این اذیتم میکنه حرف همکارا و ..

پولدار نیس بابا هیچی نداره

آره مثلا اما معلوم نیس چی بشه منم خیلی حساسم اصلا به هیچیم اهمیت نداد

اگر خاستی برگردی تعهد بگیر ازش ک دیگع فهش نده ولی اینکه میگی برات ارزشی قائل نبود یکم بیشتر فکر کن ب برگشتت تا بچه نداری تصمیم درست و بگیر ،چون بعد بچه دیگه فقط زندگیه خودت نیست

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
اگر خاستی برگردی تعهد بگیر ازش ک دیگع فهش نده ولی اینکه میگی برات ارزشی قائل نبود یکم بیشتر فکر کن ب ...

آره راحت برنمیگردم البته اونم این 20 روز هیچ پیامی نداده اصلا نمیخواد که برگردم تو کلانتری گفت میخوام زودتر تموم بشه از اونور رفته دادخواست تمکین زده اگه راست میگفت باید درخواست طلاق میداد حتی بخاطر ماشینش که بردم پارکینگ زنگ نزد

همکار بودنمون اذیتم میکنه فقط