2777
2789
عنوان

پسره ی بیتربیت ما هم خب لال

84 بازدید | 6 پست

ماشین گیر کرده بود تو گل نصف رفته بود زیر

پسره از اونور داره میاد میگهه اوووو

من به تو گفتم ماشین درنیار تو مگه نهه ماشینم نوعه و فلان مگه ماشین ندیده ای 😐 داشت چرت و پرت به بابای من که پنجاه سالشه میگفت

حالا زشتم بود با یه بچ گلاویز بشیم جلو همسایه ها داشت میگفت عنتر گ.. ه

اصلا چرت و پرتم میگفتا حرفاش ربطی به هم نداشت

خیلیییییییییییی دقم اومد

اصلا چرت و پرت محض میگفت و ما اینو ندیده بودیم که یگ ماشین در نیار

چرت و پرت میگفت

اخههه چر ما جلوی دیگران باید تحقیر بشیییم هااااااا

اصلا میون غریبه های باز تحقیر برمیگرده به ما

مثل وقتی که رفته. بودیم سفر

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

یه زنه داشت به مادرم فحش میداد میگفت ای فلان فلان شده ای کثیف و.... 😐😐😐😐😐😐😐

نه ما زنه رو میشناختیم نه کاریش داشتین

حالا مریضم بوده باشه چرا به ما توهین میکنه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

یکم عصبی هستی واضح ننوشتی

به هرحال به غریبه مربوط نیست شما چکار میکنین همونجا باید جوابشو میدادی نه اینجا حرص بخوری

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این قضایا بغضم میگیره واقعا چرا همه زورشون به ما میرسه

دلیل توهین بیخود چیه واقعا

کار خداست؟ حکمته؟

چرا نزدی تو دهنش از بس ساکتین همه زر مفت میزنن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چرا نزدی تو دهنش از بس ساکتین همه زر مفت میزنن

هاا که دعوا میشد و مامان باباش میومد خودمون گرفتار بودم ماشین گیر بود جلو همسایه میزدیش و فلان میشدو...

هاا که دعوا میشد و مامان باباش میومد خودمون گرفتار بودم ماشین گیر بود جلو همسایه میزدیش و فلان میشدو ...

میگفتی دهنتو ببند زنگ میزنم پلیس و زنگ میزذی اینجور ادمارو باید سرجاشون بنشونی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️