2777
2789

طرف داره مشکلشو میگه خب چطور بگه؟ اگه نگه حل میشه؟

چرا کاری میکنیم جامعه مجبور به خود سانسوری شه؟ فردا با این اخلاقتون بچتونم جرات نمیکنه مشکلشو بهتون بگه

بنده خدا اومد مشکلشو گفت بهش خندیدن و گزارش زدن براش

واععا براش ناراحت شدم

کی رو میگی؟؟

همونکه مشکل شوهرش رو گفت؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چی بود

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

تاپیک قبلش گفته بود پسر 16 سالم خود ار..ضایی میکنه

پس معلوم بود داره دروغ میگه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خب اون تایپیک مشکلی که خود خانم اگه بود باید تشخیص میداد من چه کمکی بهش بکنم تهش باید بره مشاور مخ ...

خی پس نی نی سایت تعطیل شه و کسی اینجا مشکلشو نگه و بگیم همه برن مشاور

قبول کن الان سواد مردم بالتر رفته و دارن متوجخ میشن نیازاشون چیه

بله درسته ولی از نظر بنده فردی ک پست اولش راجب خود ارضایی پسر ۱۶ سالشه و پست بعدیش ... ! قطعا ی چیزی این وسط عجیبه و حتی ب احتمال زیاد خودش همون پسر بچه ۱۶ ساله اس!

بله درسته ولی از نظر بنده فردی ک پست اولش راجب خود ارضایی پسر ۱۶ سالشه و پست بعدیش ... ! قطعا ی چیزی ...

این شد یه حرفی من اون تاپیکشو ندیدم اما به صرف یه تاپیک نمیشه داوری کرد