2777
2789
عنوان

امروز طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 38 پست
عزیزم، پس فقط ما حرف همدیگه رو می فهمیم.دو سال پیش حقوقمون اندازه سه گرم طلا بودهپارسال اندازه دو گر ...

میفهممممم ...کلمه به کلمه حرفاتو میفهمممم ولی تا بیایم حرف بزنیم میگن معلم نمیشدی ...تا یه مناسبتی میشه برا همه کارمندا عیدی و..میزنن جز معلم بیچاره..انگار ما کارمند همین دولت نیستیم ..دلمون خونه و کسی نمیفهمه مارو 😔

میفهممممم ...کلمه به کلمه حرفاتو میفهمممم ولی تا بیایم حرف بزنیم میگن معلم نمیشدی ...تا یه مناسبتی م ...

موقع افزایش حقوق و عیدی شب عید کارمند دولتیم موقع رفاهیات واسه کارمندا مثل بچه های بی سرپرست کسی ما رو گردن نمی گیره.

بعد انتظار دارن معلم بی دغدغه بره سر کلاس و هر آنچه که میخوان به بهترین نحو انجام بده.

دقیقا پیام قبلی من جواب اونیه که میگه معلم نمی شدی.

من وقتی معلم شدم که حقوقم سه گرم طلا بود

الآنم همون اندازه سه گرم طلا بهم حقوق بدن یه کم از ظلمشون در حق معلمی که هیچ مزایا و وام و رفاهیاتی نداره جبران بشه.

منت میذارن معاف از مالیاتیم

بابا تو بیا ۴۵ به ما حقوق بده بالای ۴۰ تومن رو اصلا ۵۰ درصد مالیات از ما کم کن.

دلم خیلی پره خواهر، یه روز بی گرفتاری و دغدغه تو زندگیم نیست، نه خونه داریم نه سرمایه، تازه بعدازظهر تا شبم به جا بچه ها خودم درگیر هزار تا کار و مشکلات بچه ها مردمم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان