2777
2789

پسرعموهای من با دو تا خواهر ازدواج کردن و زندگی خوبی داشتن پسرعموی بزرگترم صاحب دو فرزند دختر هستن و زندگی خوبی ددشتن تا قبل اون اتفاق شوم پسرعموی دومم هم یه پسر دارن که متاسفانه خانمشون خیانت کردن ایشون هم متوجه شدن و جدا شدن و بعد از گذشت عده خانمشون با همون آقا ازدواج کردن نگم از زندگی پسر بزرگتر که ناخواسته خراب شد خانمش کلی شرمندگی کشید و دیگه حق نداره با خانواده پدرش رفت و امد کنه و تهدید به طلاق شد بی گناه...حالا پسر زوج دوم که گفتم پیش عمو و زنعموی من هستن پسرعموم هم یه زندگی رو از دست داد بعد گذشت یه افسردگی و بی اعتمادی حالا از دوست من خوشش اومده دوست من هم یه ازدواج ناموفق اشته دوران عقد من هم این وسط موندم همش از من میپرسن دوستم میگه من مشکلی با بچه ندارم منم گفتم نمیشه ادم حوصله بچه خودشم نداره حالا بخوای بچه ی یکی دیگه رو بزرگ کنی اونم پسر ۸ ساله که دیگه میفهمه خیلی چیزا رو از اونورم خانواده عموم عجله دارن میگن نکنه زن قبلی هم اون شوهرش لشو بزنه بخواد با بچه برگرده و پسرمون اونو ببخشه میگه تا با دوستت حرف بزن راضیش کن منم گفتم من نمیکنم همچین کاری هیچکس تضمین نمیکنه آینده رو ایشون پسرعموم اونم دوستم اما من نمیتونم هرطور خودشون تصمیم میگیرن به دوستمم گفتم الان چون طلاق گرفتی اذیتی باید بدونی پسرعموی من دوران سختی رو گذرونده شاید دیگه بی اعتماد شده و خیلی چیزا و اون بچه هم از خون و جونشه اگه فردا تو بچه دار شدی اونو نخواستی چی؟گفت من عاشق بچه ام اصلا از این فکرا نکن منم گفتم هرطور خودتون صلاح میدونین من گفتنیا رو گفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا عقد رو ازدواج ناموفق میدونن مخصوصا اون بنده خداهایی که دوران عقد کوتاهی داشتن و رابطه ند ...

خانواده اش بهش فشار میارن و اذیتش میکنن متوجه شدم میخواد از اون شرایط فرار کنه بخاطر همین میترسم

فامیل ما با یه همچین پسری که خودش پسر هفت ساله داشت ازدواج کرد و خیلی هم خداروشکر اکی هستند

بچه و مادر اصلیش هم خیلی به فامیل ما احترام میزارن ...در واقع بچه همیشه میگه من دو تا مامان دارم

همه ی اهالی خونه ی نامادریشم با رابطه یک درست صدا میزنه مثلا خاله دایی مامان جون و واقعا حالشون خوبه

مثال زدم که بگم خیلی موقع ها هم اوضاع خوب پیش میره

فامیل ما با یه همچین پسری که خودش پسر هفت ساله داشت ازدواج کرد و خیلی هم خداروشکر اکی هستندبچه و ماد ...

درسته اما بالاتر هم گفتم دخترخانم اذیته بهش فشار میارن خانواده میگم نکنه از ترس همون این شرایط رو قبول میکنه

آفرین خیلی عاقلانه و هوشمندانه مسئولیت و از خودت کنار زدی فردا مشکلی پیش بیاد نمیگن تو باعث شدی بگو ...

مرسی عزیزم اره دقیقا اگه بد باشه میگن تو بودی خوب باشه هیچی نمیگن