2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زانتیا سالم باشه بدون هیچ خرجی

از لحاظ راحتی استحکام سرعت آپشن بهتر از پارس

ولی اگه خراب و نابود شاسی خورده یا هرجور دیگه باشه که خرج داشته باشه چون وسایلش بسیاااار گزونه ارزش خرید نداره و صاحب اول اخرش خودتی

پژو هم سالم مدل پایین حیلی بهتر از ناسالم مدل بالا هست خیلییییییییی

رنگ اگه برای زیبایی هست برات مهم نباشه خراب باشه رو دستت موند نمیتونی سوار بدون رنگ بودنش بشی

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

زانتیا سالم باشه بدون هیچ خرجی از لحاظ راحتی استحکام سرعت آپشن بهتر از پارسولی اگه خراب و نابود شاسی ...

به شخصه زانتیا رو بیشتر از پارس دوست دارم ، مخصوصا سفید

بخاطر موتورش و شکل و بالانس و تعادلش ، و داشبورد خلبانی و صندلیاش.

پارس ای ال ایکس رو هم دوست دارم ولی نه اندازه زانتیا

زانتیا سالم ابهت خالصه البته گرووون

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

الان دوره زانتیا سوار شدن نیسهزینه هاش خستت میکنه

ولی برای یک فرد پول دار که میخاد ماشین ساده تر سوار بشه زانتیا سالم گزینه بهتریه

ادم پولدار زانتیا سوار نمیشه

هست آدمای پولدار که حتی پیکان و آردی کلکسیونی سوار میشن 😂 جدایی از اون گفتم پولداری که میخاد ماشین ساده سوار بشه