2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که تو زندگیم شنیدم😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 47 پست
کجاش عجیبه؟!

یعنی اسلام نبود کسی حالیش نمیشد که با خواهرش رابطه جنسی نداشته باشه؟ یا چون الان همچین چیزی تو اسلام هست دیگه هییییچکس انجامش نمیده؟ یه حرفایی میزنینا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نکته ی اول

ازدواج با محارم قبل اسلام رایج نبوده

در بعضی سیا.ست ها رایج بوده برای حفظ خون تا همین چند قرن پیشم ادامه داشته

نکته ی دوم

شما که حمد میگید برای اسلام چرا باید بشینی پای درد دل آدم نامحرم؟

نکته ی سوم

چرا سریع حرف یه غریبه باور کردی آخه دخترخوب اینا سرکاری هستند و مریض روانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اسلام نبود کسی حالیش نمیشد که با خواهرش رابطه جنسی نداشته باشه؟ یا چون الان همچین چیزی تو اسلام ...

اولا قبل از اسلام در بعضی جوامع بوده

دوما کسی که مسلمون باشه و طبق اسلام عمل کنه چنین کاری نمیکنه

نه باباواقعیه

از کجا میدونی؟؟؟؟بهش فکر نکن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم یک خاستگار داشتم همین جوری بود خواهرش طلاق گرفته بود تو عقد خودش هم همین طور می گفت وقتی باهم از ...

چرت و پرت نگو دیوانه 😐😐 😡😡😐😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

توی شاهنامه ازدواج با خواهر اومده

اصلا همچین چیزی تو شاهنامه وجود نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کجاش ؟؟!

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

نه فقط تو ایران باستان تو خیلی از حکومت های باستانی حتی مصر و یونان و روم و... این ازدواجا بوده فلسفشونم این بود که خون اشرافی و اصالتشون با کسی قاطی نشه

فردوسی هم تایید نکرده فقط بازگو کرده این سنت رو

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨