چندماه درگیر شقاق مقعذ شدم هرکاری میکنم خوب نمیشم امروز داشتم پماد میزدم حس کردم زخمم بدتر شده حالم بد
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
نه گلم مجردم داغونم اصلا خوب نمیشم این چند ماه تقریبا دوماپیش رفتم دکتر بهم گفت جراحی کن
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
نه گلم مجردم داغونم اصلا خوب نمیشم این چند ماه تقریبا دوماپیش رفتم دکتر بهم گفت جراحی کن
پوماد باریج استفاده کردی؟
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
یجوری گفتی بیماری دوراز جون فکر کردم سرطان بدخیم مغز داری! شقاق از هر۱۰نفر۷نفر مبتلا داره نگرانی ندا ...
حالم بد همش فکر میکنم بیماری بدی گرفتم خوب نمیشم بخدا اینقذ رعایت کردم خسته شدم
نه پماد بزن نه دارو بخور ،همسرم چند سال زجر کشید دارو خورد پماد زد اصلا خوب نشد رفت جراحی باید جراحی داخلی مقعد بشی نه خارجی بعدا از عمل خدا رو شکر خوب شد دیگه داشت میمرد
اگه دیدی پوماد جواب نمیده و اذیتی عمل کن
منم دارم اما اذیتم نمیکنه کاریش ندارم.
بعدا متاهل شی اگه زایمان طبیعی کنی ده برابر بدتر میشه
من نداشتم با زایمان درآوردم.