2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست
همین ها رو می گم ولی برای گول زدن خودم هست چون دور و بر من همه زندگی ات خوب و خوش بخت

انشاالله که به زودی ازدواج میکنی با یه آدم خوب

برو دکتر فکر کنم خوب شده باشه بیماریت قطع کن قرصاتو و اصلاً دیگه نیاز نیست بخوای به خواستگارات بگی این موضوع رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفته ولی اگه ازدواج کرد یک روزی عروسی گرفت چجوری با چه رویی برم عروسیش یا مجلس هاش شرکت کنم 😔

عزیز دلم تو سنی نداری که همه ی تمرکزتان رو نذار روی ازدواج از مجردی و تنهاییت لذت ببر انقدر خودتو بساز که یکی آرزوش باشه تورو کنارش داشته باشه

شما باز دکتر رفتی ،شاید دیگه نیاز به مصرف قرص نداشته باشی

رفتم لازمه دکتر گفت باید تا آخر عمر مصرف کنم بعدم هر ماه باید زنگ بزنم دکتر قرص عام تمدید کنه مامانم با دکتر حرف می زنه اگه لازم نبود دیگه تمدید نمی کرد 9 ساله دارم می خورم یک دکتر گیاهی هست بهم گفته برم دوباره نوار مغز بگیرم دکتر معروفی هست که بیماری های خیلی سخت درمان کرده حتی بیماری های مثل من می گه می شه جایگزین کرد قرص گیاهی و بعدم کم کم قط کرد حالا نمی دونم ولی زمان می بره اصلا نمی دونم می شه یا نه آخه دکتر شیمیایی گفت نه باید تا پایان عمر بخوری

عزیزم خوب اگه با یه قرص کنترل شده هست حتما لازمه بگی بهشون ؟

نمی خوام از اول زندگی با پنهون کاری شروع بشه بعدن ببینه خودش یا خانوادش با خوشون چه فکری می کنن این خاستگارم که دوست داشتم بشه نشد اونا داداش بزرگش با یک خانمی ازدواج می کنه این مشکل من و داشته چند برابر بد تر از من بهشون نگفته بوده تو عقد میرن مسافرت با مامان و بابای پسره و اون جا می بینن دختره داره می لرزه دستش بد دهن هست کنترل زبون خودش رو نداره قرص مصرف می کنه از مسافرت که بر می گردن مامانه پسره داروی های دختره رو به داروخانه نشون میده بعد بهش می گن خطر ناکه باردار بشه به بچه هاش ممکنه برسه دیگه مامانه به پسرش می گه طلاق بده دیگه اینا طلاق می گیرن و الان دختره ازدواج کرده 2 تا بچه داره پسره هم همین طور ازدواج کرده 2 تا بچه داره

دختر به چه چیزهایی فکر میکنی قسمت که باشه همه چی اوکی میشه نگران چی هستی بسپار بخدا خودش درستش میکنه ...

می دونم ولی هرکسی برای ایندش آرزوهایی داره ولی خو حق بدین ناراحت باشم سخته ببینی دختر خواهرت ازدواج می کنه و تو تنها می مونی به خاطر یک بیماری که دست خودت هم نبوده و الانم کنترل شده هست فقط قرص مصرف می کنی

انشاالله که به زودی ازدواج میکنی با یه آدم خوب برو دکتر فکر کنم خوب شده باشه بیماریت قطع کن قرصاتو و ...

رفتم لازمه دکتر گفت باید تا آخر عمر مصرف کنم بعدم هر ماه باید زنگ بزنم دکتر قرص عام تمدید کنه مامانم با دکتر حرف می زنه اگه لازم نبود دیگه تمدید نمی کرد 9 ساله دارم می خورم یک دکتر گیاهی هست بهم گفته برم دوباره نوار مغز بگیرم دکتر معروفی هست که بیماری های خیلی سخت درمان کرده حتی بیماری های مثل من می گه می شه جایگزین کرد قرص گیاهی و بعدم کم کم قط کرد حالا نمی دونم ولی زمان می بره اصلا نمی دونم می شه یا نه آخه دکتر شیمیایی گفت نه باید تا پایان عمر بخوری

عزیز دلم تو سنی نداری که همه ی تمرکزتان رو نذار روی ازدواج از مجردی و تنهاییت لذت ببر انقدر خودتو بس ...

نمی خوام تعریف کنم ها ولی این قدر آدم هایی هستن که آرزوشون هست چند جلسه پیش میریم بعد این موضوع که می فهمن پا پس می کشن من دروغ نگم 50 تا حالا بیشتر نه کم تر نیستن دیگه اونایی که پای تلفن رد کردیم راه ندادیم خونه آمارشون در رفته این قدر خاستگار دارم نگو ولی این جوری دیگه

نگو خب وقتی برات خواستگار میاد بنظرم چیزی نیست که کسی بدونه

نمی خوام از اول زندگی با پنهون کاری شروع بشه بعدن ببینه خودش یا خانوادش با خوشون چه فکری می کنن این خاستگارم که دوست داشتم بشه نشد اونا داداش بزرگش با یک خانمی ازدواج می کنه این مشکل من و داشته چند برابر بد تر از من بهشون نگفته بوده تو عقد میرن مسافرت با مامان و بابای پسره و اون جا می بینن دختره داره می لرزه دستش بد دهن هست کنترل زبون خودش رو نداره قرص مصرف می کنه از مسافرت که بر می گردن مامانه پسره داروی های دختره رو به داروخانه نشون میده بعد بهش می گن خطر ناکه باردار بشه به بچه هاش ممکنه برسه دیگه مامانه به پسرش می گه طلاق بده دیگه اینا طلاق می گیرن و الان دختره ازدواج کرده 2 تا بچه داره پسره هم همین طور ازدواج کرده 2 تا بچه داره

تو به نظرم با یکی غیر شنتی اشنا شی و بزاری طرف عاشقت شه مطمعن باش اونجوری همه چی خوب پیش میره

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
رفتم لازمه دکتر گفت باید تا آخر عمر مصرف کنم بعدم هر ماه باید زنگ بزنم دکتر قرص عام تمدید کنه مامانم ...

پس یک جورایی اینم مثل تیروئید ه منم تیروئید دارم الان چند ساله که دارم میخورم دارو با اینکه درمان شدم بعد ادامه بدم

چی بگم انشالله که برات بهترینا اتفاق میافته فقط اصلاً تو نگران نباش و خودتو اذیت نکن

تو به نظرم با یکی غیر شنتی اشنا شی و بزاری طرف عاشقت شه مطمعن باش اونجوری همه چی خوب پیش میره

شدم با چند نفر ولی همشون لاشی و حول بودن دیگه نمی خوام خودم رو این جوری ازیت کنم بعدم دیگه نمی تونم اعتماد کنم

پس یک جورایی اینم مثل تیروئید ه منم تیروئید دارم الان چند ساله که دارم میخورم دارو با اینکه درمان ش ...

دکترم می گه این بیماری من از هر بیماری دیگه ای بی خطر تر هست از قند خون و سرما خوردگی و فشار خون بالا و اینا کم خطر تر هست می گه اونا باید پرهیز غذایی داشته باشن برن چکاپ ولی تو نه عادی هستی می گه آدمی که نتونه اینو درک کنه همون بهتر که تو زندگیت نباشه تنها باشی

دلم گرفته ولی اگه ازدواج کرد یک روزی عروسی گرفت چجوری با چه رویی برم عروسیش یا مجلس هاش شرکت کنم 😔

سلام عزیزم

غصه نخور شاید آدم بهتری در انتظاراته

شاید مصلحته حالا خدا یکی بهتر و عالی توی همین نزدیکیها نصیبت کنه